Miért a kormány a hibás, hogy emelik az árakat?
#32-es vagyok.
Elfelejtettem, hogy pl. a karaj az már konyhakész, szeletelt ;)
A tarja pedig 3,85:
Mégis mi az ami olcsóbb Magyarországon, mint ott?
Néhány példa még:
Cheddar sajt kb 5 font/kilótol kezdődik, és minőségben még a legrosszabb is veri a magyar prémium trappistát..
Kilós görög joghurt 1,30
6 zsömle 0,69 (sajnos ott mindenki ezt a zacskós kenyeret eszi, így nem igazán van viszonyítási alap)
A felvágottak drágábbak, viszont még a legrosszabb minőségűben is 80+% a hús... az Magyarországon már prémium pl:
Méz 3 font/kiló, Magyarországon ezért kb. egy macis mézet kapsz, a speckó mézek pedig max 10 font/kilóért mennek
Olaj 1,1 font
Vaj 7 font/kiló, de ez VAJ és nem ilyen 60% zsíros magyar vajak..
Szóval lehet itt vitatkozni, de ha egy fullos bevásárlás is TALÁN 1000-ftal kerül többe (termék függő), a minőség legalább 2x-es és a fizetés pedig 3-4x-es akkor nincs miről beszélgetni.
#40 kicsit túlzás, de igen. Viszont nem csak ott. Az egész "hanyatló nyugaton" jobb minőség az átlag. Irígykednek is fényes sikereinkre :D
#41 nana! Cheddart a cheddarral hasonlítunk! Trappista nagyon nem az a szint... Trappista kb térfogatnövelő, cheddar viszont finom.
Azért szeretem az ilyen fideszes kérdésekben, hogy ezek alapján a kormány SEMMIÉRT nem felelős ebben az országban. Gyenge forint? Soros. Elszállt lakásárak? Külföldiek. Elszállt élelmiszerárak? Kereskedők. Alacsony fizetések? Szemétmultik. Sz..r egészségügy? Gyurcsány.
Szóval nem értem egyáltalán minek kell Magyarországnak kormány, ha semmi behatása nincs az ország működésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!