Másnak is nagyon unszimpatikus a koronavírussal kapcsolatban felállított operatív törzs kommunikációja?
Olaszországban már nagyon durva intézkedések vannak és lezárások.
Mitől is úsznánk meg az olasz/iráni helyzetet?
A kormány mindent megtesz, hogy egy sok gócos széleskörben elterjedt járvány alakuljon ki.
Gyülekezési tilalom az alap. Járvány idején nincs tüntetés.
Meg a karantén a mi érdekünkben van. Lassítja a járványt. Eddig egy épeszű országban sem láttam tüntetést. Szépen otthonmaradnak az emberek aztán kész.
Szerintem nem vészes.
#13 vagyok
Igen,az is benne van a pakliban,hogy egyeseknek tüntetni támad kedvük,de ezek nyilván meglesznek akadályozva. A lezárásokat úgyis a katonák végzik,max majd egy kicsit keményebben odatesszük magunkat.
Azt pedig,hogy kontakt személy lehet valaki,azért húzhatják rá ennyi emberre,mert nem lehet pontosan tudni,hogy a fertőzöttek, kit fertőztek meg,és utánuk ki kinek adta tovább. Ezért kutatják fel,hogy a fertőzöttek merre jártak.
Az operatív törzs pedig,lehet,hogy rosszul kommunikálja le a dolgokat,és félelemkeltőnek tűnik egy-egy beszédük/intézkedésük,de ők csak azt teszik amit kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!