A "mi hazánk" párt teljesen úgy tűnik, mintha a fidesznek az lenne, ami az MSZMP-nek a "hazafias népfront" volt. Nem teljesen olyan?
A hazafias népfront, az MSZMP házi "ellenzéke" volt, hogy így mondhassák az MSZMP-s elvtársak, hogy van ellenzék, minden rendben a választásokkal.
Azt látva, hogy a fidesz kormány, és párttagság nagy része MSZMP, vagy az MSZMP pártnevelde (KISZ) tagságával, sőt magas funkciókkal rendelkezett, és azt, hogy a "mi hazánk", a népfronthoz hasonlóan egy húron pendül a gazdapárttal, valósnak látszik ez a helyzet.
Emellett a fidesz egyértelműen a rajongói által kívánt kádári "boldog békeidők" rendszerét építi vissza, néhány horthysta, nemzeti díszlet elemmel, szintén árulkodó.
Nem vagyok fideszes, sőt semmilyenes sem vagyok. Jobboldali semmiképpen.
De ide nekem a bökőt, hogy ha a Fidesz-KDNP a köv. választásoknál megszorul (akár csak ha a 2/3 is veszélybe kerülne) és a Mi Hazánk is bejut a parlamentbe, akkor oda fognak szépen dörgölőzni Orbánékhoz. Ez tuti.
Toroczkai ugyanolyan opportunista mint Orbán volt 30 éve. Annyira ordít róla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!