A vezető napi lap a Die Presse lehozta, hogy Orbánnak igaza volt és bocsánatkérést érdemel az európai vezetőktől, egyre nagyobb tisztelete és befolyása lesz Orbánnak már a külpolitikában is?
Orbán csak létrehozott egy ál valóságot, amiben az a büszke magyar, aki aprópénzért gürcöl mint valami sz*r rabszolga.
Akinek ez nem tetszik az büdös haza áruló lipsi.
A nyugati jóléti országok meg pusztulnak, szenvednek.
Legalja
"#9 Ha az Index lehozná akkor lenne szentírás nektek tudom jól."
Nincs "nektek". Ne akarj általánosítani, ne akarj hülyét csinálni saját magadból (ha az vagy, akkor én kérek elnézést...). Veled ellentétben nekem nincs olyan, hogy amit leírnak, azt úgy ahogy van, elhiszem.
"Ha esetleg az lett volna megírva, hogy Orbán rossz akkor most főcikk lenne"
Ezt sok helyen - szintén vezetőnek mondott lapokban - elég sűrűn leírják. Mégsincs mindről itthon vezércikk az ellenzéki oldalakon. Egyértelmű dolgokról nem szükséges napi szintű megerősítést olvasni. Neked lehet, mert másnapra lehet, hogy elfelejted, hogy mi volt tegnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!