A Momentum és Jobbik szavazók szemrebbenés nélkül fognak szavazni a Gyurcsány vezette összellenzéki összefogásra?
Mindkét párt kijelentette korábban, hogy Gyurcsány soha és elítélték, most a hatalom és pénz reményében még is összefognának vele?
Ennek ellenére a szavazóik kitartanak majd mellettük ha összefognak Gyurcsánnyal?
"Mindkét párt kijelentette korábban, hogy Gyurcsány soha"
Én egyedül orbaneszkuról jelentettem ki ilyet.
Hehe, pesti srácok.
2006 14 éve volt amúgy, akiket akkor oszlattak 20 év körüli suhancokként, mára remélhetőleg normális felnőtt emberek lettek, akik tudják, nem randalírozással kell politikai véleményt kifejezni.
Nem.
Én a magam részéről, mint a DK-val való összeállás miatt kiábrándult Jobbikos:
Toroczkai führerünket preferálom, ha arra kerül a sor, hogy Gyurcsány-Orbán lesz a két esélyes.
Akkor már inkább legyen rend és rasszizmus mint, hogy két lopkodó f @sz banda váltogassa egymást.
(persze nyilvánvaló, hogy a Mi hazánk egy troll szavazat, legalábbis a részemről)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!