Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány miért akar annyira...

Gyurcsány miért akar annyira egy listát?

Figyelt kérdés

2020. márc. 5. 20:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
82%
#10: Tudom, csak nem értek egyet vele.
2020. márc. 5. 21:50
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Én annyira nem vagyok képben..

Ha tegyük fel, az LMP-Momentum-Jobbik és a DK-MSZP-PM elindul, akkor 15% a bejutási küszöb?

2020. márc. 5. 21:56
 13/22 anonim ***** válasza:
81%

Nem értem, hogy miért kell erőltetni ezt a közös lista dolgot. Az előző választást sem azért vesztette el az ellenzék, mert nem volt közös lista, hanem mert egyéni választókerületek szintjén nem volt összefogás, ott pedig szinte mindent vitt a Fidesz.

Listán meg lehetne hagyni a valódi választást az embereknek, egyéniben pedig indulhatna egy közös jelölt. De valamiért mindenki csak a listával foglalkozik, holott közös listával se nyert volna az ellenzék, egyéniben összefogással viszont nyerhetett volna.

2020. márc. 5. 22:00
 14/22 anonim ***** válasza:
64%
12, igen, annyi, de ezt nyilván nem így kell csinálni, hanem létrehozni a Színes Csokornyakkendősök Pártját, és annak legyen a listáján az összes párt húzóneve.
2020. márc. 5. 22:02
 15/22 anonim ***** válasza:
81%
10, ezért írtam azt, hogy ez könnyen kiküszöbölhető. Többiek nem akarják, hogy Gyurcsó rajta legyen a közös listán? Semmi gond, elindul egy tuti budapesti egyéni körzetben, és akkor már is nem kell rajta lennie a közös listán. Mindenkinek teljesül az álma, az egyéni képviselői mandátum ugyanannyit ér, mint a listás, sőt, arra még rájön a választókörzeti pótlék is, amit Gyurcsány eljótékonykodhat, ahogy szokta.
2020. márc. 5. 22:05
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Ja, 10 én voltam, 11-nek szólt.
2020. márc. 5. 22:06
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

A közös listán már nem Gyurcsány lesz, hanem Dobrev Klára.

Most még csak lebegteti: "Minden bizonnyal nem fogok állami tisztséget vállalni..."

2020. márc. 5. 22:13
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Először is nem állami tisztséget mondott, hanem kormánytisztséget. Nem mindegy. Állami tisztség pl. az ÁSZ elnöke, de az nem kormánytag. A parlamenti képviselőség viszont nem kormánytisztség.
2020. márc. 5. 22:29
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

"Először is..."

Igazad van, fejből rosszul idéztem.

És másodszor?

2020. márc. 5. 23:05
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Mert tudja hogy itt viribus unitis kell! Micsoda fight lesz majd...
2020. márc. 6. 00:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!