Mi történik ha nem szerez 2/3 ot a Fidesz a 2022 es választáson? Koalíciós kormányra kényszerül vagy mi?
"a felnőttek többsége sem képes otthon (hatékonyan) dolgozni."
Hát, már aki. Én örülök a home officenak.
"Arról meg ne is beszéljünk, hogy egy általános iskolás gyerek nem fog magának főzni. Azaz ez is egy plusz teher a szülőknek. Természetesen minden megoldható, Tehát aki olyat mond, hogy éppenséggel az iskolákat eleve online oktatással kellett volna ősszel kezden, az egyszerűen a birka."
A szülők eddig is megoldották az ebédet. Vagy főztek, vagy rendeltek kifőzdéből, ez nem változik. És nem az általános iskolákra gondoltam, hanem inkább a középsulira.
"Az online oktatás egy hülyeség. Meg sem közlíti a normál oktatás hatékonyságát."
Ez csak a diákon múlik, Aki nem akar tanulni, az nem is fog.
""a felnőttek többsége sem képes otthon (hatékonyan) dolgozni."
Hát, már aki. Én örülök a home officenak."
Az, hogy örülnél neki, abból nem következik, hogy tudnál is hatékonyan dolgozni. Azt egy pillanatig sem vitattam, hogy a többség örülne neki.
"És nem az általános iskolákra gondoltam, hanem inkább a középsulira."
De ott digitális tanrend is van már hónapok óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!