Gyurcsány Ferencen kivül van olyan karizmatikus
miniszterelnökjelölt aki bármilyen szinten esélyes lenne
a Fidesz ellen 2022-ben?
Figyelt kérdés
Ki jöhetne még szóba? Fekete Győr András a Momentumból? Nem hinném, hogy ő labdába rúghatna. Jakab Péter a Jobbikból? Viccnek is rossz. MSZP-ből bárki? Hogy?
Van bárki aki jelenleg alkalmasabb lehetne összellenzéki jelöltként Gyurcsány Ferencnél?
Úgy néz ki visszakapaszkodik. Pedig állítása szerint nem akarna elnök lenni, de valószínűleg hazudik most is reggel, délben, este.
És ha a böszme a "karizmatikus" akkor el lehet képzelni milyen lehet a többi.....
2020. márc. 4. 20:17
13/21 anonim válasza:
“ ne feledd azt, hogy Ferigeri egy báb, amit egy Junker féle ischiászos betegséggel küzdő mozgat a háttérből”
Buta fidesznyik, nem a soros gyuribá mozgatja? :O
Vagy most cap-on az lett kiadva hogy a “junker” (juncker egyébként) a napi mumus?
2020. márc. 4. 20:34
14/21 anonim válasza:
Szél Bernadett lehetne még jelölt, csak őt nem támogatja egy párt sem. Az más kérdés, hogy mennyire karizmatikus...az biztos, hogy nincs különösebb elutasítottsága egyik oldalon sem.
2020. márc. 4. 20:35
15/21 anonim válasza:
DK-s vagyok:
Nem akarom elismételni amit #10 írt. Stimmel.
2020. márc. 4. 20:48
16/21 anonim válasza:
#13, csak nem egy enyhén memoriazavaros gyurcsány fan-hoz van szerencsénk? Tévedsz fiam, nem vagyok fidesznyik, csak a fajtád nem veszi észre, hogy a kedvenced egyre gyakrabban illuminált állapotban jelenik meg a köreidben. Szerencsére értelmes emberek csipesszel sem nyúlnának hozzá, még kevêsbé szavaznának rá, vagy becstelen nejére.
2020. márc. 4. 21:59
17/21 anonim válasza:
Ez a kedvencem, “nem vagyok fidesznyik, de..” de gyurcsány, junker, migráács, meg a csüngőhasú disznó lyukát nyaldosod
Akkor mégis hova pozicionálod magad mondd már meg kérlek
Dk-s vagy biztos
2020. márc. 4. 23:27
18/21 anonim válasza:
1848. Március 14-én azt sem tudták, ki az a Petőfi. 15.-én aztán már tudták. Az új miniszter elnök is így fog jönni. Bár most még Orbán olyan mint Heródes, bízik a hatalmában, de az idő el fog jönni számára is. Ha nagy a szűkség, közel a segítség. Gyurcsány egy pojáca volt, és Orbán, meg a NER, az micsoda? Azért választom a kolerát, hogy ne legyen pestis? Magyarország vagy megtér, vagy elpusztul. Lassan ez a kérdés.
2020. márc. 9. 22:07
19/21 anonim válasza:
Én is Petőfire szavazok... :-)
2020. márc. 10. 02:57
20/21 anonim válasza:
Örülök Neked, "19-es", mindent megértettél. Nem képzelem magam vátesznek, de a trollkodásod, az most nem volt a helyén. Azt szerettem volna mondani, hogy a mai politikai garnitúrából senkit nem tartok alkalmasnak egy ország vezetésére. Az ellenzék tevékenysége vörös szőnyegen viszi be Orbán Viktort 2022-ben az újabb hatalomba. Kari Geri eddigi tevékenysége enyhén szólva szánalmas.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!