Igaza van Orbán viktornak abban hogy mi egy déliesen laza
nép vagyunk?
Figyelt kérdés
Egy mai koronavírusos inetjúban ezt mondta: "Van itt egy különbség az országok karakterében: a lengyelek, a csehek és a szlovákok is északra vannak tőlünk. Karakterükben fegyelmezettebbek, mint mi magyarok vagyunk. Nálunk van egy kis ilyen délies könnyelműség. Most csak azt tudom mondani a magyaroknak, hogy csak semmi lazaság, mert most azon múlik minden, hogy milyen fegyelmezettek leszünk,"
Félázsiai származékok vagyunk, eddig így tudtam. Ez a délies beütés most új.
2020. márc. 4. 16:47
6/14 anonim válasza:
Kipcsak balkáni nép vagyunk enyhe Szíriuszi-sumér beütéssel.
2020. márc. 4. 16:51
7/14 anonim válasza:
68 éves vén búzi vagyok. Igen, és nekem nem kell finomkodni, hogy melegek, géjek meg a kutyafaxa.. Búzi vagyok azt kész. Viszont amellett jobboldali is vagyok, mindig is az voltam. Viszont azt nehezen tolerálom ha a miniszterelnök beszólogat egyre gyakrabban a búzi magyaroknak. Mégis mi jogon teszi ezt, hogy beszól a saját népének, és a szavazóinak ez a tróger? Mit búzizol Viktorka? Így nem leszünk jóban ha folyton leszólod a szavazóidat, mert a végén még másra fogunk szavazni. Na ennyit a lazaságról.
2020. márc. 4. 17:43
8/14 anonim válasza:
Egymással szemben biztosan nem.
2020. márc. 4. 18:11
9/14 anonim válasza:
7# Gyökér német mentalitás?? Voltál már Magyarországtól keletebbre/délebbre? Albániából nézve ugye nem is olyan gyökér az a német mentalitás. (Jó, most a willkommen agymenést hagyjuk, nem mintha fényezni akarnám ezt az oldalukat )
2020. márc. 4. 18:37
10/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem.
Szeretnénk mi olyan lazák lenni,mint a spanyolok,olaszok vagy görögök.
A magyarok inkább komcsi-orosz-balkán keverék népek,ami a mentalitást illető.
A magyarok egyáltalán nem higgadtak,nyugodtak,lazák.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!