Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hallgatnak az ellenzéki...

Miért hallgatnak az ellenzéki pártok és a bal oldali média az ehhez hasonló videókról és miért olyan hírek jelennek csak meg amik áldozatként mutatják be a határt ostromló tömeget?

Figyelt kérdés

Konkrétan rengeteg videó kering a görög határon lévő helyzetről ahol a migránsok saját gyerekeiket felhasználva akarnak áttörni, majd a bal oldali média nem ezeket meg a gyújtogató migránsokat mutatja csak a síró gyerekkel futó férfiakat (akik előtte ütögetik meg tűz fölé teszik a gyereket , hogy sírjanak, úgy tálalva mintha a rendőrök miatt sírnának)

A csónakokból direkt vízbe dobják a gyereket és utána azt videózzák, hogy a parti örség miatt vannak vízben.

Mindkét oldalnak van álláspontja értem én, de miért kell most amikor valóban hatalmas lesz a nyomás Törökország miatt megmásítani a híreket?

2015-ben lehetett még őket pártolni mert akkor nem tudtuk mivel állunk szemben, de mikor fog már végre a bal oldali média és az ellenzék is fellépni, hogy ez már nem játék és nem csak arról szól, hogy a Fidesz ellen megyünk a migránskérdésben?

Most az a vád se érhet, hogy origo meg hasonlót linkelek.

Forrás:

[link]

2020. márc. 2. 18:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kérdező..

És most arra adj nekem választ, ha nem bírsz magaddal és állandóan gyurcsányozol és ballibsizel, akkor most döntsétek el, hogy Kína, vagy SZÍRIA a Korona vírus "gócpontja"???

Mert mér ez több mint túlzás, hogy összefüggsébehozzák a vírus terjedését a migrációval!

Akkora tudatlanok vagytok, hogy az nekem fáj!

2020. márc. 2. 22:28
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ja és ne mondd már nekem hogy nem Erdogan miatt van a migrációs hullám, hanem "EU és SOROS" :D

És hol olvastál te olyat hogy a baloldali média "támogatja a migrációt" és "kiáll mellette"???

Origo, Twitter, Magyar Idők, 888, magyarorszag.hu és hasonló forrásokat nem kérek!

2020. márc. 2. 22:32
 13/13 anonim ***** válasza:

mert nem erre verik

engem pl baromira nem érdekel hogy mi van a görögöknél, és nem keresem és élvezkedek ezekre a hírekre

te, kérdező is csak önigazolást keresel a migráncsrettegésedhez

pedig annyi mindentől retteghetnél. meteor becsapódás, koronavírus, halálos kórházi fertőzés, atomháború

de te helyette a migránsokra vered magad, akik ezen a patkánylyukon max átmenni akarnak és eszükben sincs téged megenni

2020. márc. 3. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!