Érdemes lenne a magyar gárdát felfegyverezni?
#12: és a buta késes, baltás esetleg kardos cigányok táz vagy százezrei milyen gyakran jelentenek akkora problémát, hogy egy plusz gárdát kellene felfegyverezni ellenük?
Ha ilyen szintű problémát jelentenének akkor valszeg a rendőrök is komolyabban lennének jelen a romákkal gazdagon megszórt térségekben. Én pl borsodi vagyok és zsigerből gyűlölöm az összes boxost de nem emlékszem az elmúlt 30 évben olyanra, hogy ilyen szintű probléma lett volna velük. Piti vagyon elleni bűncselekmények tömkelege, néha kisebb erőszakos csetepaté de semmi komoly gáz nem volt velük.
Ne érts félre, én tényleg utálom őket és ha rajtam múlna akkor vigyázmenetben mennének a lignittel együtt Visontára... de inkább jelentenek gazdasági és egészségügyi problémát, mint komoly fenyegetést. A sok fotelnáci gárdázás helyett elmehet rendőrnek és akkor fel lesz töltve minden kistérségben a létszám, lesz elég körzeti megbízott és legálisan szoríthatják vissza a kissebbségi bűnelkövetőket.
Na most nézd meg azokat az országokat ahol az állami erőszakszervezeteken kívül vannak már egyébb félállami vagy civil fegyveres szervezetek. Mexikó, közép-amerikai országok, Közép-Afrika vagy akár Szíria és a közel kelet, Palesztína.. Persze ők másak mert ez a harmadik világ. Akkor legyen mondjuk az alanyi jogon fegyvert tartó Egyesült Államok. Nézd meg mennyi problémát jelentenek ezek a sült bolondok..
Gondolod felfegyverzünk egy maroknyi civilt, néhány száz fotelnácit akkor majd változik valami? Egy valami biztosan:
ha még erőfitogtatásba is kedvenek - felfegyverkezve - akkor a lakosság egy (nem kívánatos) része ezt fenyegetésként fogja megélni és vagy jogalapot keres magának a biztonságot jelentő ellenfegyverkezéshez vagy rosszabb esetben megoldja feketén. Ez utóbbi esélyesebb.
Azzal ha felfegyverzünk egy náci csipetcsapatot azzal pont belekényszerítjük a cigányokat a fegyverkezésbe és ha esetleg eddig fegyver nélkül kérdezték " Milyen telefonod van tesó, mutasd már mennyi az idő" , most majd felfegyverkezve fogják.
Az a baj, ez így baromi nagy öngól lenne és akkora kúltúra honol néha az országban azt sem tartom kizártnak hogy simán kiprovokálnának egy egy komoly kisebsség ellenes "polgárháborút". Ezzel sem lenne gond, ha valamelyik isten hátamögötti 99%-ban brazil lakosú porfészekben csinálnák, de nyilván ez nem így lenne...
Egy ilyen hülye húzással hosszú távon a fél ország életét tönkre tennéd, Valóban nincs semmi egyébre sem szükségünk, csak erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!