Van szalonképes megoldás egy több 100 ezres migráns támadás visszaverésére a határon?
"Vagy valójában a hatóságoknak nincs fogalma arról, hol vannak és mit csinálnak?"
Hát nem a kerítés előtt állnak gyülekezve, pedig te ezt állítottad.
Nem tudom, nem szeretek spekulálni. Azt szeretem, ami tényszerű és forrásokkal alátámasztható függetlenül attól, hogy cáfolják vagy megerősítik az állításokat.
Ezzel egyrészt pontosíthatom az ismereteimet, másrészt tudni fogom, hogy mik a megalapozatlan kijelentések. Pl. amikor egy kérdésben pár órája elhangzott, hogy a menedékkérők 90%-a nem is szír, oda akartam írni, hogy ez butaság, de kiderült, hogy részben hiba lett volna, ugyanis a menedékkérőknek durván csak a 15%-a szír valóban, szóval a kérdés igazat állított. Ugyanakkor ők a legnagyobb csoport továbbra is. Tehát pontosíthattam az ismereteimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!