Miért van az, hogy én magyar (betegséggel küzdő) emberként egy fillér segélyt sem kaphatok mert nem volt meg a másfél év munkaviszonyom, ellenben a kisebbségiek akik egy percet nem dolgoztak ők minden hónapban megkapják?
Én orvosi papírral rendelkezem róla hogy beteg vagyok, emiatt csak 3 hét munkaviszonyom volt eddig, előtte egyetemre jártam. Na már most nekem ezek alapján egy fillér segélyre sincs jogosultságom (a TB-t viszont kötelezően fizetem, úgy is hogy nincs bevételem csak ami párezer forintot netes videókból meg ilyesmiből összeszedek - amit szintén leadózok még ezután). Úgy hajtanak el mint a legyet, mert nincs meg a másfél éves munkaviszonyom (még egyszer hangsúlyozom, beteg vagyok, orvosi papírom van róla).
Ehhez képest a rengeteg kisebbségi, akik állandóan a hajléktalanszállón vagy a kocsma körül ténferegnek, minden egyes hónap elején sorban áll a hivatalnál, és ők megkapják a segélyt folyamatosan, holott ők sem dolgoztak egy másodpercet sem, sőt sok még priusszal is bír. Utána meg persze mennek a kocsmába. És gondolom azzal se lövök mellé nagyon hogy ők TB-t sem fizetnek egy fillért sem.
Na most érdekelne, ha én magyar emberként egy fillért sem kapok betegen, akkor ők miért kapnak egész szép összegű segélyt? Rájuk miért nem vonatkozik a munkaviszonyi kikötés?
# 2
Attól függetlenül hogy igazad van a kérdezőnek is igaza van. A hülye fehér ember meg tűri, nem csak itt de európa más országaiban sem zavar senkit hogy azért dolgoznak hogy néhány patkány ingyenéljen
kedves kérdező, megmondanád, hogy a rengeteg kisebbségi pontosan milyen jogcímen kap milyen segélyt? Sokat segítene a válaszomban.
Köszönöm.
Nem unod az önsajnálatot, a "köpködést" és az uszítást?
Vagy hazudsz, vagy ahhoz is ostoba vagy hogy utánajárj a dolgoknak!
Beballagsz a munkaügyi hivatalba, regisztrálsz mint álláskereső, kivársz egy évet, majd igényled a foglalkoztatást helyettesítő támogatást.
Az lenne a probléma, hogy egy évet várni kell?
Az a rengeteg kisebbségi, hajléktalan, és kocsmatöltelék tud várni, te nem? Téged minősít.
A priuszt hogy mered belekeverni? Senkinek, MÉG A RENDŐRNEK SINCS köze hozzá!
TB-t sem fizetnek?
Ugyanúgy meg lehet igényelni egyéni méltányossági kérelemmel, hogy neked se kelljen.
Ha beteg vagy és orvosi papírod van róla, azzal mit érsz? Miért hangsúlyozod? A leszázalékolást eléred?
Ha nem, akkor miért nem húzol el dolgozni ahelyett, hogy minket "boldogítasz"?
Ha regisztrált munkanélküli vagy, akkor az önkormányzatnál jogosult vagy napi egyszeri meleg ételre és arra, hogy az önkormányzat fizesse a TB-det.
Legyen meg a diagnózisod, próbáld meg leszázalékoltatni magadat. Kérdezd meg az orvosodat, hogy a kapott eredmények alapján mi jár neked! Lehet, hogy az eredmények alapján jogosult vagy megváltozott munkaképességű munkára. Az egy fél állás, és keveset ad, de a semminél mindenképpen több.
Lehet, hogy le kell cserélned a ruhatáradat. Ebben segít a Vöröskereszt, annyi ruhájuk van, hogy nem fogadnak el ruhát lomtalanításból. Lomtalanításból is szerezhetsz ruhát, de válogattasd át valakivel, aki ért a divathoz.
Lehet, hogy gond van a higiéniáddal. Reggelente mosakodj le. A magyar Európa egyik legtisztább nemzete, itt nem elég minden másnap bevizezned magadat. Nem lehet zsíros a hajad, szájszagod sem lehet. Ne feledd el beillatosítani magadat. Legalább minden este mossál fogat, de jó, ha reggel is.
Lehet, hogy baj van a viselkedéseddel. Ehhez kérjél segítséget rokoni, baráti körödtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!