Cseh Katalin tett már valamit Magyarországért is kint Brüsszelben vagy csak napról napra Magyarország elleni 7-es cikkel eljárások indításával meg Orbán szidásával foglalkozik?
Olvasom a híreket naponta (ellenzéki oldalakon is min Index, hvg, stb.) de Cseh Katalinról eddig csak azt láttam, hogy sürgeti a 7-es cikkely folytatását, zárzják ki a Fideszt, Orbán szidása , büntessék meg Magyarországot, vegyenek el pénzeket, stb.
Ez most tényleg egy magyar képviselő vagy külföldi ügynök?
#21: "Rengeteg magyar szeretné, hogy az adójából a verekedő lionkának a szülei igyák el a kocsmában a megítélt pénzt"
Nem, én azt szeretném, hogy a kormány betartsa a jogerős bírósági ítéleteket. Amik mellesleg magyar törvények alapján születtek. Ha te nem érted ez miért fontos, akkor tényleg semmi keresnivalód Európában, irány Észak-Korea, ott egy ember dönt mindenről.
"És tudok kritikus lenni a Fidesszel szemben"
Hiszem, ha látom. Kb. féltucat kérdésem van még ebben a topikban, ami felett átsiklottál, szóval hajrá.
22
A bíróságok sajnos még nincsenek magyarérdekű kézben.
Tudom, most jön, hogy de a mai kormány 10 éve .... .
Igen, igaz is lehetne, ha a MAGYAR parlament kizárólag magyar állampolgárokkal működne, és nem lenne ott a más érdekekért dolgozóknak a máshová menekülés lehetősége.
És visszaértünk a Csehfélékhez: hogy ki kéne zárni, hogy bárki -főleg külföldön- képviselhesse Mo-ot, aki nem KIZÁRÓLAG magyar állampolgár. Lábjegyzettel kiegészítve, természetesen.
Nem lennénk egyedül. sőt, csak a bezzegországok példáját követnénk -ebben is-.
"A bíróságok sajnos még nincsenek magyarérdekű kézben."
Ahogy gondolom nem volt magyarérdekű kézben a média, az energetikai szektor, az építőipar, a reklámipar, a foci, a színházak, a tudomány, a felső- és közoktatás mindenkori formája, a bankok, a bányák, a földek, a vadászkastélyok stb. stb. szóval minden, amit az elmúlt tíz évben felvásároltatok, vagy centralizáltatok.
Történelem ismétli önmagát, függetlenül attól, hogy mennyire akarjuk ezt náci módszernek nevezni, szerte a világon minden autokrata vezetés azzal indokolja hatalmuknak és önös akaratuknak a kiterjesztését, hogy "az még nincs az ő kezükben". És értelemszerűen ami nincs az ő kezükben, az egy veszélyes és ellenséges állapot.
Csak legyen kenyér és bor, aztán a nép tapsolni is fog önmaga leigázásához.
25
Rosszul gondolod a felsorolásos bekezdésed. Plusz keversz különböző súlyú, befolyású elemeket, persze nem véletlenül. És még azokat is belesorolod -micsoda csoda-, amikről a ballibek is ellenkezőleg gondolkodnak. Már ha a gondolkodás nem eleve összeférhetetlen a ballibséggel, ahogy a felsorolásod is mutatja.
Mégis, mit gondolsz? Ennyire hülyének nézel bárkit, hogy van képed leírni a listádat?
"Mégis, mit gondolsz? Ennyire hülyének nézel bárkit, hogy van képed leírni a listádat?"
Téged elég hülyének tudlak tartani ahhoz, hogy elhidd a bíróságok nincsenek "magyarérdekű kezekben". Ez egy nagyon szép kijelentés, aminek se definíciója, se koncepciója, se alátámasztása nincsen, de alkalmas arra, hogy megindokolja, miért nincs sikeretek a nem általatok írt törvények előtt és miért kell a hatalmi ágakat egybeolvasztani bizonyos módokon.
Ügyesen terelsz.
De ettől függetlenül a bíróságok mai működése nem hit, hanem a gyakorlat felismerésének kérdése.
És a tényleges bizonyítás csak idő kérdése.
"És a tényleges bizonyítás csak idő kérdése."
Kivárom én türelemmel, csak mi lesz utána? Érezni fogsz majd szégyent, ha tévedsz? Ezidáig éreztetek bármiféle szégyent, amiért tévedtetek? Nem úgy vettem észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!