Örülnétek, ha Gyurcsány Ferenc bejelentené, hogy célja választást nyerni és ezért addig fog harcolni amíg nem sikerül?
Igen!
Egyből jó sok ellenséget szerezne magának.
De hiszen 2010 óta erről van szó. Ezért lépett ki az mszp-ből és hozott létre saját pártot, mert az mszp-vel nem látta úgy hogy győzni lehetne. A pártja ezért indult minden választáson.
Tényleg az kell neked hogy kiálljon és újra meg újra elmondja hogy a kormányváltás azt jelentené hogy meg akarják nyerni a választásokat és hogy azért politikus, azért fizet százmilliókat a pártjának és azért lett a felesége si politikus mert azért harcolnak hogy ez megtörténjen - és ne más jusson kormányra hanem ők?
Komolyan nem értem. Mi 2010 óta folyamatosan mondjuk nektek hogy gyurcsány ezt akarja.
Remélem, visszajön az euró és dollár árfolyam. Egy svájci frank 320 ft. Nevetséges.
Egy csapat gazdasági hülye vezeti az országot.
"Nem arról volt szó, hogy nem akar már kormányra kerülni? Ilyet mondott úgy rémlik. Ez esetben akkor ismét nem mondott igazat. Ki gondolta volna.... :)"
Tudom, hogy nem vagyok népszerű, amikor a Gyurcsányt 'védem', de a kettő nem ugyan azt jelenti. Attól, hogy a pártja megnyeri a választásokat, nem neki kell a miniszterelnöknek lennie. Saját magáról beszélt, nem a pártjáról.
"Tudom, hogy nem vagyok népszerű, amikor a Gyurcsányt 'védem', de a kettő nem ugyan azt jelenti. Attól, hogy a pártja megnyeri a választásokat, nem neki kell a miniszterelnöknek lennie. Saját magáról beszélt, nem a pártjáról."
Persze, csak elég valószínűtlen, hogy odatolnának bárki olyat. Max. Dobrevet maga helyett.
Szóval fenntartom még mindig az előzőt, és nyilván nem jelenti azt automatikusan, de nem is zárja ki a kettő egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!