Orbánék miért nem csinálnak akkora pánikot a koronavírus miatt ahogy azt tették a migránsok miatt?
Mert ez politikailag nem jelentene semmilyen előnyt.
Orbán amúgy a migránsokat is pont lesz@rta, csak bajban volt a Fidesz, kifulladt a lendület és muszáj volt valamit felkapni. Színtiszta populizmus.
Ha Magyarországra jössz, nem veheted el az itteni vírusok gazdatestét!
A koronavírus veszélyes!
Meg kell állítani!
Ne hagyjuk, hogy BilGéc nevessen a végén!
Mert tydja hogy a mAgyal ősgény kiütyi
szépen beszíljil róla!
Te most megörültél?
Még a végén a pánikoló szavazok azt követelnék, hogy a járvány elleni védekezés keretében tegyék rendbe az egészségügyet. Vagy alakítsanak át stadionokat kórházzá, vagy fújják le az idei foci meccseket, vagy zárják karanténba a Szent Koronát, vagy...
Semmi előnye nem lenne ennek a fidesz szemszögéből, így is túlterheltek a kórházak. Hát, ha még ellepné őket napi pár ezer hipochonder influenzás koronavírus rettegő, akkor elég sok komoly problémára derülne fény.
"vagy fújják le az idei foci meccseket,"
Azokra nem is jár már 10 éve senki 🤣
Megvárják,hogy találjanak fertőzött migránst.
Aztán lesz pánik magától is ne aggódj,még az ellenzékiek körében is.
Bár én nem vagyok fideszes, a kerítést én is, ahogy a lakosság nagy része, helyeslem. Ami a bevándorlókat illeti, tagadhatatlan, hogy ahol sok van a közel-keletiekből meg négerekből, ott megnövekedett a bűnözés.
Ezt is érdemes megnézni:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__7128..
A koronavírus azért szerintem Magyarországra nem fog már nagyon begyűrűzni. Tehát nem kell pánikolni miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!