Svédeknek jó mert van sok bevándorlójuk akik segítik és fejlesztik az amúgy homogén társadalmat, a multikultúra fejlődést és szép jövőt eredményez, itthon meg rómaüldözés van, és bármikor bekövetkezhet, hogy elvándorolnak innét és akkor nincs aki dolgozzon, gazdaság összeomlik... igen ezt veszélyezteti az a náci fidSS.
2020. febr. 22. 18:03
5/23 anonim válasza:
"rómaüldözés"
:D
Tudtam én, hogy Néro a mi beépített emberünk volt.
2020. febr. 22. 18:05
6/23 anonim válasza:
Akkor, amikor minden ember betartja a törvényt és nem keresi benne a kiskapukat.
Ugyanis a KP pont a feketegazdaság mozgatója és a bevallatlan jövedelmek forrása, valamint a behajthatatlan vagyok jelképe.
2020. febr. 22. 18:07
7/23 anonim válasza:
Soha, a keszpenz legfeljebb visszaszorulhat. (Ahogyan a vezetekes Telefon, meg a hagyomanyos postai level sem szünt meg, csak visszaszorult)
2020. febr. 22. 18:16
8/23 anonim válasza:
Ahogy a magyarok technofóbiáját és fejlődésgyűlöletét ismerem, még jó sokára.
2020. febr. 22. 18:28
9/23 anonim válasza:
Technofóbia...
Pénteken 20 ember hagyta ott a menzán a már kitálalt ételt, mert nem működött a kártyás fizetési rendszer.
Most akkor ki a technofób?
2020. febr. 22. 18:42
10/23 anonim válasza:
Szerintem válasszuk el a technofóbiát attól a szituációtól, amikor készpénz nélkül gyakorlatilag "meztelen" vagy, és csak attól függ a boldogulásod, hogy hozzáférsz-e bizonyos rendszerekhez, intézményekhez.
Én ezt visszalépésnek látom a szabadságjogok terén, ezért nem támogatom. Azt igen, hogy gyorsabb és könnyebb legyen elektronikusan fizetni, illetve pénzt felvenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!