Ha a határontúli magyarok szavazhatnak, akkor a nyugatra emigrált magyarok miért nem?
iq betyárkám azt nem fogod fel, hogy nem vonatkozik más szabályozás arra hogy valaki milyen okból nem magyarország területén él
egyedül akkor kell konzulátuson szavazni, hogyha te a LAKCÍMKÁRTYÁD szerinti egyéni választókörzetben le akarod adni a voksod
vagy akkor most őrizgessük az urnákat 3-4 hétig amíg ausztráliából idetalál 2-3 levélszavazat?
11es, ha odaírnád, hogy kinek válaszolsz, talán könnyebben lehetne értelmezni a válaszodat. Mert én nem látom, hogy ki és hol írt bármit a konzulátusokról meg lakcímkártyáról. Az utóbbi 9 órában egyetlen kérdés volt, amire nem érkezett válasz: határontúli magyar miért akar OTT SZAVAZNI AHOL NEM ÉL.
De én már feladtam, hogy ezt a rejtélyt nekem bárki is megfejtse, úgyhogy további jó vitatkozást magaddal.
jajj istenem és ennek a ballernak is szavazati joga van...
ott a kérdés "Ha a határontúli magyarok szavazhatnak, akkor a nyugatra emigrált magyarok miért nem?"
ez volt a kérdés
én meg csak leírtam egymilliomodszorra is a cáfolatát annak amit a balos propagandamédia agitációsan terjeszt ezzel kapcsolatban
Na ez tipikus példa arra, ha az ember már akkor hazudik, akikor a kérdést teszi fel...
Az Index élőben közvetítette, ahogy Londonban sorban állnak szavazni a magyarok, MINDEN magyar állampolgárnak joga van szavazni (nyilván akkor ha nincs közügyektől eltiltva), nem tudom, hogy kérdező melyik univerzumban él.
ungvarrol irok !!
rengetegn ugy vagyunk ezzel ittenimagyarok hogy oda magyarorszagba szavazzon a rosseb! mink itt szavazunk mer itt van szavunk itt adozunk!!
de ne is jojjetek ide a "nevunkbe erdekunkbe obegatni"!!! otthon ahol adoztok! ott obegassatok! ti hazamentek a pofazas utan nagymellennyel hogy "nomost aztaaan ugy meg azt monndtuk hogy csak na"
mink viszont itt maradunk mer EZ a hazank karpatalja, es az ukranok velunk irtatjak ki miattatok a keseru poharat mindig!!
HAGYJATOK MINKET BEKEN!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!