Jobb vagy rosszabb lesz az átlag emberek élete az elkövetkező 2-3 évben?
Szerintem jobb
Nem tudom így egyesek nekiestem még alig 3 hónapos kormánynak mert nem változott semmi. Elmegy a boltba .. hát ugyanannyi a a kedvenc reklámban látott (ugye még drága hő szeretett előző kormányunk ajándéka a médiaagymosás ) x y termék vagy a sör mert ( hát egyesek szerint az alkohol meg a cigi az élet értelme) hát az árak nem változtak én még mindig ugyanannyit szenvedek a kis minimálbéremért. És ez így is van, az imént említett példákhoz való közjóléti dolgok még nem javultak ! Nem tudom egyesek ilyen "hirtelen jön a Kánaán"-t vártak vagy mi van most és jön a klasszikus : No ezek se csináltak semmit szöveg.
Ne értsetek félre nem vagyok annyira vad fideszes ,de olvasok újságot (Magyar Nemzet ,Demokrata szóval semmi oldshool baloldali agymosópor) néha nézek híradót a hír tévén neten olvasom a híreket és olvasom a folyamatos változásokat A kormány elsőként nem a közjólétet tűzte ki ,most néztem hír tévén Orbánt mondta először egy gazdasági vázat akarnak építeni kiszorítani az úgynevezett (nem az ő szavaival élve ) zsidó politikát amit hála az égnek a jobbik is látja hogy hasznos. És igen igazuk van abban hogy a jegybank elnökének nem kell havi 8 milliós fizetés igenis szükség van bankadóra és igenis ki kell építeni a környező országokkal a normális kapcsolatokat (pl: Szlovákia amire rá is szorul). Ékes bizonyítéka az amerikai zsidó politikának hogy például már vagy egy hónapja Obama gratulált Bajnainak vagy a Washington Post kritizálta maggyárországot hogy ilyen meg olyan Soviniszta meg neonáci irányokba tévedett.Vagy személyes tapasztalatom ,hogy valami közelebbit is mondjak visszaállítottak egy közeli vasútvonalat végre lehet arrafelé normálisan közlekedni Vagy ott van Edelény gondolom mindenki hallott az árvízről már megkapták a kormánytól a pénzeket(nem összetéveszteni a meg fogják kapnival gondolván a múlt árnyaira) megvannak a tervek hogy újraépítsék az összedőlt házakat saját szememmel láttam tegnapelőtt(voltam ott) építkezéseket.
Szóval csak annyit akartam mondani ,hogy igenis van változás magyarország türelem mindenki dolgozzon aki teheti és magyarország állapota igenis javulni fog az elkövetkezendő években!
Előre leszögezem, Jobbikos vagyok de nem elvakult!
„””igen, me orbáncsíra nem működik együtt az Eu val.””
Nem is mindenben kell, mert annak csak is bukás lehet a vége.
Fel kellene ébredni a hozzád hasonlóknak, és látni hogy az Eu nemzetállamokból
áll akik a maguk érdekeit nézik elsősorban.
„””Rossz helyen van a kérdés. Az átlagember élete nem a politikán, hanem az átlagember személyes döntésén múlik. Én optimista vagyok, és arra számítok, hogy inkább jobb lesz az embereknek, de ez biztos változó egyénenként.
Sajnos ez egy liberális agymenés, „ mintha libsikre a relativitás nem hatna!
Az egyén döntései biztos hogy fontosak, de csak egy oldala a relativitásnak.
Ugyan is a társadalom nagytöbbségének a „ lehetőségkeretei” határozzák meg nagy részben az egyén mozgásterét. Minél vastagabb az áhított közép a társadalom horizontális vonalán, annál nagyobb a mozgástere az egyénnek benne. Ha pedig szerencséje is van számos emberi erény mellett akkor ebből a vonalból vertikálisan is ki tud törni.
Ám a vonal tartományából „ rétegvastagságából „ kell lendületet nyernie, ami minél vastagabb annál egyszerűbb az egyénnek és annál több egyén számára lehetőség!
De erről oldalakat lehetne írni!
„”Szerintem jobb
Nem tudom így egyesek nekiestem még alig 3 hónapos kormánynak mert nem változott semmi. Elmegy a boltba .. hát ugyanannyi
Azért van néhány esemény ami zavar.
Nem azért mert rám van hatással, hanem mert értelmetlen.
16% os szja a minimálbért esetén, a 32% eltörlése, hogy a tőke jövedelmek csökkennek és „ nyereség adós stb” és nem a munkát terhelő TB stb. Ez közgazdaságilag is értelmezhetetlen ha az új munkahelyek a cél, hiszen a vállalkozásokat nem az adó ösztönzi munkaerő igényre, hanem az erősödő fogyasztás.
"mintha libsikre a relativitás nem hatna! "
azok a libsik lehet, hogy a realitást, és nem a relativitást nézik....:)
00:06 most miért kellett mindenkinek le voteolni? annyira sz@r magyarázza már el valaki miért nyomott arra a tetves lefele piros kézre vagy csak epilepszia kajak nem értem
indok emberek indokolás várok :@
az egy jól felépített egyéni válasz volt de mindenki csak az első sort olvasta el. Nem tudom de kezdem úgy gondolni ,hogy ezen az oldalon nincs értelme politizálni végeztem a politika kérdésekkel itt túl sok a 12 éves :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!