Kéri László miért nem tud független lenni? Miért kell Orbán minden szavát kiforgatni?
különösen az tetszett, mikor az amugy tök felkészületlen riporter Kálmán Olgát dícsérgeti, h ilyen jó riporter miatt lett jó ez az interjú :D
ej ej ezek a gombászfiúk
Első vagyok.
Őszinte leszek, nem egy hajóban evezünk. Kálmán Olga riporteri munkáját még a jobb oldal is elismerte, nem is egyszer.
Aki a felkészületlen az a Psicho Phillip a HÍR Tv-n.
Illetve még annyit, hogy az, hogy valaki az általad említett független jelzőt felvehesse, nem azt jelenti, hogy bólogat és jobbra tart.
De tiszteletben tartom mindenki véleményét.
én nem azt mondtam h tarts jobbra! Láttad az interjút? mert most tényleg felkészületlen volt, általánosított stb.
A függetlenség nem azt jelenti h ész nélkül megyünk balfelé :D
Mondjuk a Philipp a Z+-ból jött szóval semmi képzettsége nincs ehhez! de én most nem rá kérdeztem-.-
azonkívül a szavak kiforgatása leginkább az ATV sajátossága! A Hír TV csak "lecsukatja" a korrupt politkusokat :D Az Echo-t meg én se nagyon szeretem!
Sőt ha jobban belegondolok nem vagyok nagy TV fan! :D
Mondtam én ilyet? :D
amugy felőlem mehetnek a fr*ncba a TV-k! csak tukmálni tudják a baromságaikat! az internet korában már elavult találmány! Jó tudom nem mindenkinek van még most se, de attól függetlenül elavult már rég
Hát lehet igazad van a mai napot illetően nem tudom. Ma más volt.
Mondjuk én azonnal bezárnám a Hír, Echo, ATV...stb-t mert a pötsöm már ki van, hogy nekem mint polgárnak, választanom kell a jobb oldali elfogultság, vagy a baloldali hazudozás között.
Az én koncepcióm, egy olyan tv ahol van kultúra, történelem (na nem jobbikos történelem), fiataloknak, időseknek, a tényeket közlik, nem hazudoznak, és ha elcsesz valamit a kormány azt közlik rendesen, de ha tuti minden akkor meg azt teszik közzé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!