Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kéri László miért nem tud...

Kéri László miért nem tud független lenni? Miért kell Orbán minden szavát kiforgatni?

Figyelt kérdés
Csak úgy érdekelne...
2010. júl. 23. 20:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
39%
Nézed az ATV-t? Ejjejejj, micsoda badarságok vannak ott! Phöj! :D
2010. júl. 23. 20:21
 2/17 A kérdező kommentje:

különösen az tetszett, mikor az amugy tök felkészületlen riporter Kálmán Olgát dícsérgeti, h ilyen jó riporter miatt lett jó ez az interjú :D

ej ej ezek a gombászfiúk

2010. júl. 23. 20:25
 3/17 anonim ***** válasza:
74%

Első vagyok.

Őszinte leszek, nem egy hajóban evezünk. Kálmán Olga riporteri munkáját még a jobb oldal is elismerte, nem is egyszer.

Aki a felkészületlen az a Psicho Phillip a HÍR Tv-n.

Illetve még annyit, hogy az, hogy valaki az általad említett független jelzőt felvehesse, nem azt jelenti, hogy bólogat és jobbra tart.

De tiszteletben tartom mindenki véleményét.

2010. júl. 23. 20:29
 4/17 A kérdező kommentje:

én nem azt mondtam h tarts jobbra! Láttad az interjút? mert most tényleg felkészületlen volt, általánosított stb.

A függetlenség nem azt jelenti h ész nélkül megyünk balfelé :D

Mondjuk a Philipp a Z+-ból jött szóval semmi képzettsége nincs ehhez! de én most nem rá kérdeztem-.-

2010. júl. 23. 20:37
 5/17 A kérdező kommentje:

azonkívül a szavak kiforgatása leginkább az ATV sajátossága! A Hír TV csak "lecsukatja" a korrupt politkusokat :D Az Echo-t meg én se nagyon szeretem!

Sőt ha jobban belegondolok nem vagyok nagy TV fan! :D

2010. júl. 23. 20:38
 6/17 anonim ***** válasza:
34%
Hogyne, a HírTV a megtestesült függetlenség...
2010. júl. 23. 20:41
 7/17 A kérdező kommentje:

Mondtam én ilyet? :D

amugy felőlem mehetnek a fr*ncba a TV-k! csak tukmálni tudják a baromságaikat! az internet korában már elavult találmány! Jó tudom nem mindenkinek van még most se, de attól függetlenül elavult már rég

2010. júl. 23. 20:45
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem néztem az interjút! De ha valaki "kiforgatta" Orbán szavait,az valószínűleg jó riporter! Eddig egyetlen riporter sem merte soha megkérdőjelezni a baromságait.Nem hiába kerülte OV a vitaműsorokat. A Hír TV pedig minden,csak nem hiteles. Igen ritkán nézem őket,de ennyi elég is belőlük.
2010. júl. 23. 20:45
 9/17 A kérdező kommentje:
öö ha nem nézted és csak vagdalkozni tudsz, akkor minek válaszolsz?
2010. júl. 23. 20:46
 10/17 anonim ***** válasza:
9%

Hát lehet igazad van a mai napot illetően nem tudom. Ma más volt.

Mondjuk én azonnal bezárnám a Hír, Echo, ATV...stb-t mert a pötsöm már ki van, hogy nekem mint polgárnak, választanom kell a jobb oldali elfogultság, vagy a baloldali hazudozás között.

Az én koncepcióm, egy olyan tv ahol van kultúra, történelem (na nem jobbikos történelem), fiataloknak, időseknek, a tényeket közlik, nem hazudoznak, és ha elcsesz valamit a kormány azt közlik rendesen, de ha tuti minden akkor meg azt teszik közzé.

2010. júl. 23. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!