Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ma voltam orvosnál vesekő...

Ma voltam orvosnál vesekő gyanújával. Jún 4. -re kaptam időpontot. Jól van ez így?

Figyelt kérdés
Ez minek köszönhető hogy ilyen sokára kaptam időpontot? Ennyire romokban az egészségügy?
2020. febr. 18. 15:16
1 2
 11/16 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Ha van pénzed legjobb magán úton kivetetni. Ct -biztos elküldtek az kimutatja. A vesekő nem egyszerű dolog. Nospa mindíg legyen nàlad. Járni kell zúzatni ami fájdalmas hosszadalmas kétes eredménnyel.
2020. febr. 18. 17:39
 12/16 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Egyébként annyit tudsz tenni tb alapon hogy ha meg van a ct eredmény és van vesekő rajta egyik este rosszul leszel. Magyarul megjatszod a vesegörcsöt. Bemész a sürgősségire. Kéred fektessenek be az urológiára. Onnantól majd felgyorsulnak a dolgok nem kell fél évet várnod. Én így csináltam.
2020. febr. 18. 17:44
 13/16 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Még lemaradt nem is ertem mi ez a több hónapos időpont. Simán elláttak a kórházban. Még ct eredmenyem akkor nem volt de azonnal fogadtak a kórházban mikor meglett. Simán tudtak időt szakítani rám 10 perc míg elemezték a ct-t. Majd kaptam is időt kőzúzásra.
2020. febr. 18. 17:47
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Maganorvoahiz 1 héten belül kapsz időpontot. Csak az fizetős
2020. febr. 18. 18:05
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

2020-ban ?

Akkor semmi gond. Figyeld meg hogy röpül az idő.

2020. febr. 18. 18:17
 16/16 anonim ***** válasza:
32%
Vesekő GYANÚ-val mit akarsz, mit csináljanak, rögtön boncoljanak?
2020. febr. 18. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!