Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor nagy ívű, remek...

Orbán Viktor nagy ívű, remek évértékelőjéről mit gondolsz?

Figyelt kérdés

Igazán intelligens, összeszedett tényeken alapuló és mégsem fárasztó évértékelőt hallottunk. Nagyon szépen végigvezette Orbán, hogy 2010-ben egy államcsőd szélén táncoló IMF hitelekkel lélegeztetőgépen lévő országot vett át és mára itt tartunk.

A nyugat európai tőkések ugyanolyan megszorításokért lihegtek, mint Gyurcsány idejében ellenben a Fidesz egyetlen megszorítás nélkül vezette ki ilyen szépen az országot.

2020. febr. 17. 08:03
 1/10 anonim ***** válasza:
38%
Egyetértek az általad leírtakkal, egyébként szerintem nagyon tárgyilagos és összeszedett volt... Nem a fletó szintje, aki még a beszéde alatt is be volt nyomva.
2020. febr. 17. 08:10
 2/10 anonim ***** válasza:
25%
Én hiányoltam a kígyózó kígyókat meg a prímszámok keresését a közönségel,hát igen,terépcsecső fletó jobb beszédeket mondott.nem kicsit, nagyon.
2020. febr. 17. 08:15
 3/10 anonim ***** válasza:
27%

Kérdező?

Az ágyad felett csüng dr. Mihály fotója?

A csókosok, vagy a csóktalanok közé tartozol?

2020. febr. 17. 08:16
 4/10 anonim ***** válasza:
12%
A szép krumplit átveheted a pártirodában.
2020. febr. 17. 08:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én azt gondolom, hogy lehet keresni tintafoltokat. Lehet ragadni, vagy másként értelmezni az eredményeket, meg egyéb kákán csomó keresést, de egy dologban egységes az ellenzék és a kormánypárt! 2020-ra eljutottunk oda, hogy se balról, se jobbról nem támadják az ígéretei miatt! Immár senki sem vonja kétségbe, hogy amit megígér, azt meg is valósítja! És ez sokakat dühít. Miért? Mert ezt se a nemzeti böszméről, se Karigeriről nem lehet elmondani. És ezek az emberek szégyellik, hogy ilyenekkel bedőltek, ilyenekre szavaztak. Ezáltal keresik a másik oldalon a hibát.
2020. febr. 17. 08:56
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Itt sokan nem értenek az iróniához,de mindegy is.

Az iróniát csak az értelmes emberek értikm

2020. febr. 17. 08:58
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

4!

Ez rendben is van. Átvettem. Ízletes paprikás krumpli lett belőle. Jól lakott belőle a család!

Légyszi, oszd már meg, hogy a beígért 20 eft fűtési támogatást melyik pártirodán lehet átvenni és mikor? És lenne még egy kérdésem! Az európai minimálnyugdíjhoz bankszámla kell? Mert nekem nincs olyan. Jelentsem fel a postást, hogy ellopja? Vagy az európai minimálnyugdíj megegyezik az eddigi nyugdíjammal?

2020. febr. 17. 09:16
 8/10 anonim ***** válasza:
71%

Tele volt csúsztatásokkal és féligazságokkal.

Számomra úgy tűnt mintha egy másik országról beszélne, mert amit mondott az Magyarországra nem igaz.

2020. febr. 17. 11:59
 9/10 jeverezi ***** válasza:
22%
Ebben nem volt semmi nagy ív. Olvasott egy órán keresztül. Erre még egy alsós is kepes
2020. febr. 17. 12:22
 10/10 anonim ***** válasza:
54%
Milyen Orbán Viktor. Azért adjuk már meg a tiszteletet. A helyes megszólítás: dr. Orbán Viktor Mihály Miniszterelnök Úr első ezen a néven, a Magyarok a Cigányok és a Nyugdíjasok Védelmezője, Magyarország Ura.
2020. febr. 17. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!