Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hitler kit gyűlölne jobban?...

Hitler kit gyűlölne jobban? Orbánt vagy Gyurcsányt?

Figyelt kérdés

Hitlernek nyilván egyikük sem lenne szimpatikus, hiszen Orbán Izrael-párti, talán még cigány is, kommunistából átvedlett liberálissá, konzervatívvá majd populistává. Én szerintem Gyurcsányt jobban gyűlölné, mert ő az aki mindenhol antiszemitizmust, nácizmust lát, mindig kijátssza ezeket a kártyákát, liberális szemlélettel áll a dolgokhoz, folyton szót emel a kisebbségek, migránsok, zsidók védelme mellett. Tehát szerintem őt Hitler nemzetellenesebbnek tartaná.

Ti mit gondoltok, kit tartana nagyobb ellenségének Hitler?

2020. febr. 16. 17:53
 1/9 anonim ***** válasza:
39%
Gyurcsányt. Hisze orsóssal rokon lelkek. Még grác is összeköti őket.
2020. febr. 16. 17:54
 2/9 A kérdező kommentje:
Meg ugye a DK egy elég liberális, toleranciát hirdető párt, amely védi a cigányokat, zsidókat, homoszexuálisokat, migránsokat. Tehát szerintem ők jobban szemet szúrnának Hitlernek mint a Fidesz.
2020. febr. 16. 17:56
 3/9 A kérdező kommentje:
Figyelem! Én nem sem fideszes, sem náci, sem gyurcsányista! Csak feltettem egy kérdést!
2020. febr. 16. 17:56
 4/9 A kérdező kommentje:
*én nem vagyok sem fideszes
2020. febr. 16. 17:57
 5/9 anonim ***** válasza:
62%
Gyurcsányt. Orbánnal kollégák.
2020. febr. 16. 18:00
 6/9 A kérdező kommentje:
Azért azt biztosra veszem, hogy Orbán és a Fidesz is mehetne a gázkamrába, viszont Gyurcsányt meg az egész baloldalt jobban gyűlölné.
2020. febr. 16. 18:02
 7/9 anonim ***** válasza:
94%

Mivelhogy hitler utálta a :

-cigókat

-zsidókat

-komcsikat

-libsiket

És orbi meg fletó minden kategóriában játszik,így kb 43-szor lettek volna kemencében sült politikusok.

2020. febr. 16. 18:10
 8/9 anonim ***** válasza:
86%
Az megvan, hogy ennek a kérdésnek semmi értelme? Egy önkényuralmi diktátornak a véleménye, aki jó néhány millió ártatlan ember életét vette el, nem hinném, hogy számítana.
2020. febr. 16. 18:34
 9/9 anonim válasza:
18%
Utolsó ennyi erővel azért értelmetlen a kérdés mert Hitler már meghalt.
2020. márc. 29. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!