Hitler kit gyűlölne jobban? Orbánt vagy Gyurcsányt?
Figyelt kérdés
Hitlernek nyilván egyikük sem lenne szimpatikus, hiszen Orbán Izrael-párti, talán még cigány is, kommunistából átvedlett liberálissá, konzervatívvá majd populistává. Én szerintem Gyurcsányt jobban gyűlölné, mert ő az aki mindenhol antiszemitizmust, nácizmust lát, mindig kijátssza ezeket a kártyákát, liberális szemlélettel áll a dolgokhoz, folyton szót emel a kisebbségek, migránsok, zsidók védelme mellett. Tehát szerintem őt Hitler nemzetellenesebbnek tartaná.
Ti mit gondoltok, kit tartana nagyobb ellenségének Hitler?
2020. febr. 16. 17:53
1/9 anonim válasza:
Gyurcsányt. Hisze orsóssal rokon lelkek. Még grác is összeköti őket.
2/9 A kérdező kommentje:
Meg ugye a DK egy elég liberális, toleranciát hirdető párt, amely védi a cigányokat, zsidókat, homoszexuálisokat, migránsokat. Tehát szerintem ők jobban szemet szúrnának Hitlernek mint a Fidesz.
2020. febr. 16. 17:56
3/9 A kérdező kommentje:
Figyelem! Én nem sem fideszes, sem náci, sem gyurcsányista! Csak feltettem egy kérdést!
2020. febr. 16. 17:56
4/9 A kérdező kommentje:
*én nem vagyok sem fideszes
2020. febr. 16. 17:57
6/9 A kérdező kommentje:
Azért azt biztosra veszem, hogy Orbán és a Fidesz is mehetne a gázkamrába, viszont Gyurcsányt meg az egész baloldalt jobban gyűlölné.
2020. febr. 16. 18:02
7/9 anonim válasza:
Mivelhogy hitler utálta a :
-cigókat
-zsidókat
-komcsikat
-libsiket
És orbi meg fletó minden kategóriában játszik,így kb 43-szor lettek volna kemencében sült politikusok.
8/9 anonim válasza:
Az megvan, hogy ennek a kérdésnek semmi értelme? Egy önkényuralmi diktátornak a véleménye, aki jó néhány millió ártatlan ember életét vette el, nem hinném, hogy számítana.
9/9 anonim válasza:
Utolsó ennyi erővel azért értelmetlen a kérdés mert Hitler már meghalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!