A Momentum szavazókat veszít azzal amit a két EP képviselő csinál Brüsszelben?
A legutóbbi felszólalás a romákkal kapcsolatban, na meg nagyjából minden felszólalásuk vagy magyar ellenes vagy konkrétan úgy néz ki mintha direkt Magyarország ellen dolgoznának. Szimpatikus volt kezdetekben a Momentum , de nem tudom elhinni, hogy az egész párt ezt képviseli amit ez a két hölgy művel kint Brüsszelben. Ha igen akkor elég szomorú és sok szavazatot fognak veszteni.
Ha pedig nem, akkor lekéne váltani őket, mert ez botrány!
"miközben a legjobb cuccokban járnak"
Rogán legendás házizsákjáról hallottál már?
Ha mérlegre teszed az elmúlt 10 év eredményeit, akkor azt kell látnod az ország sokkal jobban él mint 2010 előtt.
Kiszámíthatóbb az élet, jobban mennek a cégek egyre több a felújított épület.
Vidéken a kórházak jelentős része megújult.
A bérek is magasabbak mint 2010 előtt és már hallom is a vádat. Milyen drágaság van! Igen, csak tele az összes üzlet vasarlóval! Az emberek mégis jobban élnek!
Nem látok esélyt arra, hogy ez a jóléti társadalom egy Momentum-( DK, LMP, Együtt,...) kormány alatt is biztosítva lenne.
Ne feledd a kommunista az sose változik hívhatják őt Momentumnak vagy DK-nak. Céljuk az ország teljes eladósítása, kiszolgàltatása a nyugati piacnak.
Lehet valakinek drága táskája csak a Gyurcsány-Bajnai társaságnak és barátaiknak a vagyona jóval nagyobb mint a legtöbbet kritizált Fideszesnek.
Majd nézd meg a leggazdagabbak nem Fideszesek, hanem a privatizáció során ügyeskedő régi KISZ-esek.
Ja és nem csak egyszerűen KISZ tagok voltak, hanem KISZ vezetők, hithű kommunisták.
A fentiekben nem sok Fideszes van.
22-es!
"Lehet valakinek drága táskája csak a Gyurcsány-Bajnai társaságnak és barátaiknak a vagyona jóval nagyobb mint a legtöbbet kritizált Fideszesnek.
Majd nézd meg a leggazdagabbak nem Fideszesek, hanem a privatizáció során ügyeskedő régi KISZ-esek."
Erről a listáról ki az, aki közel áll az mszp-hez, dk-hoz? Mert az első 7-ből senki.
Egyébként meg terelsz:
"miközben a legjobb cuccokban járnak"
Amikor rámutatok, hogy nem a legjobb cuccokban járnak, akkor átterelsz:
"Lehet valakinek drága táskája csak a Gyurcsány-Bajnai társaságnak és barátaiknak a vagyona jóval nagyobb mint a legtöbbet kritizált Fideszesnek." SZóval akkor most már nem baj a "drága cucc"
Olyan érvet mondasz, ami tökre nem tartozik a Momentumhoz (hisz azt nem mondhatod, hogy X vagy Y Fegyőr óvodástársa volt és ettől milliárdos), másrészt nem is igaz.
Miközben az eredeti modásod ez volt: "A Momentumos politikusok tele vannak gyűlölettel és kirekesztőek!"
Nos, ezt sem sikerült tényekkel alátámasztani, csak tereltél tovább a drága cuccaikra... (mellesleg az sem derült ki, hogy milyen drága cuccaik vannak - direkt megnéztem néhány fotót róluk, nem láttam kirívót).
Egyáltalán nem tereltem.
Nem a drága cucc a baj, hanem, hogy érdemtelenül jutottak hozzá! Amibe az is beletartozik, hogy még koruknál fogva és a Fidesz által biztosított jóléti társadalomban számos Momentumos nem dolgozott meg semmiért.
Nem térek vissza a tüntetéseken tanúsított viselkedésükre.
Hasonlítanak a Lenin fiúkra, 1919. Tanácsköztársaság!
Amúgy én is y-generacióba tartozom, de mindig kellett dolgoznom nem értem rá "tüntetgetni."
24
És előtte az összes momentumreklám.
A parlamentnél a FGY maga nyilatkozta büszkén, hogy a rendőrökre való petárda dobálásnak olyan klassz fílingje van.
Azt írogatod, hogy csatoljon más neked nyilatkozatot, akármit arról, amit mond neked a momentumosok ügyleteiről. Ahelyett, hogy vennéd a fáradságot-időt, és megnéznéd a NEM ballib mádiafelületeket, ahol videók, riportok, momentumosok fb bejegyzései vannak CSATOLVA a cikkekhez.
Különben ez a két éretlen csitriként viselkedő nőszemély nem nagyobb botrány, mint a Niedermüller vagy a többi volt, akik helyett most ők szerepelnek.
"Nem a drága cucc a baj, hanem, hogy érdemtelenül jutottak hozzá!"
És milyen drága cuccaik vannak? Mert ezt állítod, de nem támasztod alá semmivel.
"Azt írogatod, hogy csatoljon más neked nyilatkozatot, akármit arról, amit mond neked a momentumosok ügyleteiről. Ahelyett, hogy vennéd a fáradságot-időt, és megnéznéd a NEM ballib mádiafelületeket, ahol videók, riportok, momentumosok fb bejegyzései vannak CSATOLVA a cikkekhez."
Kerestem, de nem találtam.
Ha állítasz valamit, akkor támaszd már alá, mert így csak lóg a levegőben - és ez minden félre áll.
28
Akkor rossz helyen kerested.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!