Karigeri így utólag jobb választás volt, mint Tarlós?
Persze hiszen az ígéreteinek nagyjából az 5%-át beváltotta eddig.
Mindenesetre lett több alpolgármester a maximális fizetésért, rengeteg tanácsadó, stb. A haverok pozicióba kerültek milliós fizetésért ez a lényeg.
Szerintem még nincs utólag, majd évek után lehet összehasonlítani.
Ugyanakkor nem tudom mit várnak egyesek, mert nagyjából a lehetőségek adottak, így olyan szembetűnő változásra se lehet számítani.
(ami engem érdekelne inkább, hogy azok az ellenzékiek akik az új polgármestert valami hatalmas győzelemként élték meg majd 4 év múlva mit fognak legbelül gondolni a munkásságáról)
Kedves Kérdező!
Rosszul emlékszel.
Nagyon kevesen voltunk, akik úgy gondoltuk, hogy rossz lesz a fidesz kormányzása. És azt gondolom közülünk nagyon kevesek (csak talán a legbölcsebbek) gondolták azt, hogy ennyira rossz lesz.
Már jó pár hónapja ücsörög a székében,de nagyon nagy a csend körülötte meg a városvezetés körül.
Vagy valami nagy dobás készülődik,vagy tényleg tehetetlenek alkalmatlanok mindenre.
"Már jó pár hónapja ücsörög a székében,de nagyon nagy a csend körülötte meg a városvezetés körül."
Négy hónap, amiből egyrészt volt egy évvége, illetve most fog kijönni a költségvetés. Az átlagpolgár számára persze nem lesz "nagy dobás", pedig az ördög annak részleteiben bújik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!