Ki más lehet az ellenzéki koalació miniszterelnök jelöltje mint Gyurcsány Ferenc?
Jakab Péter? Ugyanmár.
Fekete Győr András, még elképzelni is lehetetlen.
Ezek után ki más lenne? Talán a felesége, de női vezetőre nem érett meg még a magyar nép.
Gyurcsány max. az ellenzék vezére lehet, kormányfő sosem lesz. Amíg ő ez ellenpólus, Viktor marad a helyén.
Márki-Zay Péter hiteles, mindenki számára elfogadható jelölt lenne. Nem véletlen nyert KÉTSZER egy Fidesz központban.
Gyurcsány kb. annyi szavazatot hoz mint amennyit veszít miatta az ellenzéki összefogás. És pont ezek a szavazatok kellenének a kormányváltáshoz. Ezért lesz hatalmon a fidesz amig Gyurcsány keveri a kártyát.
Én biztosan nem szavazok rá. Alkalmazott ként átlagos magyar fizetéssel nem akarok megint kuláklistára kerülni és a fizetésem felét befizetni adóba mert egy milliárdos f...sz szerint én már kő gazdag vagyok. Ez volt akkor amikor ő volt a miniszterelnök. A romák pedig mentek a merzsóval segílyért mert az nekik jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!