Mikor vonul már a Jobbik az utcára?
Figyelt kérdés
2010. júl. 23. 11:33
1/14 Voltaire válasza:
Nem teljesen értem: mi miatt kéne az utcára vonulni? Lemaradtam valamiről? Én nem vagyok jobboldali ( jé, döbbennek meg most sokan) de még két hónapja sincsenek kormányon, mit vársz tőlük? Ez persze nem mentesíti pár nagyon balszerszám dolgukat ( Stumpf, NER, Scmitt, IMF-fel szembeni stílus) de ennyi idő alatt ember nincs, aki látványos eredményt ér el, bármiben.
2/14 A kérdező kommentje:
Mikor Orbán Viktorka olyanokat beszél, hogy nincs szükség a Magyar Gárdára stb...
2010. júl. 23. 11:42
3/14 anonim válasza:
Látjátok mennyivel jobbak voltak a komcsik?
Naponta ordithattátok, hogy "gyurcsány takarodj"
Most meg szivhattok az Fidesszel.
4/14 Voltaire válasza:
Orbánnak speciel számos kijelentése van, amivel nem értek egyet, a gárdás azonban színigaz. Normális rendőrség kell, nem pedig öntevékeny szerencsétlenek, akik kitalálták, hogy majd csendőrök lesznek, meg védik a népet. Nem. Ilyen nincs. Volt valamikor, messze, a vadnyugaton, de azt is megrendszabályozták, mert rájöttek, nem teljesen kóser a rendszer.
5/14 anonim válasza:
Mert még kivár. Az eddigi kormány idején sem volt jobb helyzetben a Gárda, és a jobbikosok egyenlőre mindent megtesznek a parlamentben annak érdekében, hogy jobb helyzetben legyen. Ha több hónapon keresztül eredménytelenül harcolnak, akkor elképzelhető, hogy lesz egy szimpátia tüntetés, de nem most.
6/14 A kérdező kommentje:
Szerencsétlenek??? A rendőrségnél is van elég sok szerencsétlen! :) Volt osztálytársnőm jövőre az lesz, annál szerencsétlenebb és ostobább teremtést el sem lehet képzelni.
2010. júl. 23. 11:50
7/14 anonim válasza:
És kedves válaszoló, szerinted amcsiban mi van? Nigák lövöldöznek az utcán egymásra, mert nincs aki megfenyítse őket. Itt mi van? Ölik a cigányok a Magyarokat. Szerinted majd pont a rendőrség állítja ezt meg? Annyi ostoba, balf@sszal? Nekem van rendőr ismerősőm, azaz volt rendőr. Ő mondta, hogy szándékosan képzik így őket.
8/14 anonim válasza:
Nem látok bele a fejükbe, úgy hogy csak azt tudom elmondani, hogy én hogy gondolom. Szóval én kivárnám a nagyobb akciózással, mozgolódással azt a pillanatot, amikor van esély rá, hogy tömegek mögém álljanak. Ez majd akkor lesz, amikor a FIDESZ jobban lejáratódik, lelepleződik, amikor még inkább kiteljesedik az eredménytelen gazdaságpolitikájuk hatására az elnyomorodás. Most még Orbánék rettentő népszerűek, nincs értelme nagyon nekikmenni.
9/14 anonim válasza:
"Mikor vonul már a Jobbik az utcára?"
A közeljövőben nem. Ugyanis ha most ha kivonul az utcára és ordítja, hogy "Orbán mondjon le!", akkor azzal lényegében felsorakozik Mesterházy és az IMF mellett és a szavazói felét rögtön elveszti. Márpedig ezt nem nagyon engedheti magának, így is rosszul áll, és nemsokára itt az önkormányzati választás, amit nem kellene nagyon durvány elveszteni.
10/14 anonim válasza:
Leverik őket a rohamrendőrök mint vak a poharat..,ha ilyet merészelnek csinálni,főleg ha nem is lenne bejelentve!!A játszótéren tomboljanak ne a belvárosban ripoljanak!Amúgy a parlamenti szereplésükben pozitivan csalódtam mert egész normálissak is tudnak lenni,leszámitva 1-2 tahót de az mindenhol van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!