Miért rinyál egyfolytában mindenki?
"Miért rinyál egyfolytában mindenki?"
Nem tudom. Miért rinyál egyfolytában mindenki, hogy másik állandóan rinyálnak? :)
"de érdekelne, hogy sok ember miért a kormányt hibáztatja minden problémáért."
Ezzel meg is válaszoltad a kérdést. Pontosan azért rinyálnak, azért a kormányt hibáztatják, mert különben be kellene látniuk hogy nagyobb részben a saját hibájukból nem élnek jobban - vagy hogy az elvárásaik irreálisak.
A RENDSZERSZINTŰ problémákért a mindenkori kormány felel.
Ha egyszer késik a vonat (állami cég), az megesik. Ha RENDSZERESEN késik a vonat, akkor már jogosan hibáztatható a kormány.
1) Mindenki rinyál amúgy is mindenért. Nem tudom neked eddig mi a tapasztalatod, de én emlékszem hogy gimiben is mindenki panaszkodott mindenért, aztán egyetemen is, aztán melóban is. Hogy pontosan miért van ez így, azt csak találgatni tudom. De szerintem az áll mögötte, hogy az emberek jobban odafigyelnek a rossz dolgokra, mint a jó dolgokra.
2) Most arra fűzted fel ezt az egészet, hogy mindenki a Fideszre panaszkodik, de elég minimálisan körülnézni hogy lásd, mindenki minden másra is panaszkodik.
3) A mindenkori kormány munkája a társadalmi szintű rendszerek megszervezése. Ezek a rendszerek Magyarországon rendkívül rossz hatásfokúak, és ebből sok probléma ered. Úgyhogy igenis rengeteg probléma van, amiért a Fidesz a hibás. Legalábbis hibásabb, mint mondjuk Soros vagy a migránsok vagy a zsidók, akikre ugyanannyi, ha nem több problémát próbálnak rávarrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!