Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért felejtjük el Gyurcsányna...

Miért felejtjük el Gyurcsánynak a 2010 előtti dolgait?

Figyelt kérdés

Államcsőd, rendőrterror, folyamatos hazudozás, stb..

Miért lehet még egy ilyen ember a politikában? Ráadásul egy 5-10%-os párt élén?

2020. febr. 8. 12:02
1 2
 1/12 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
86%
Ugyanezt megkérdezhetnéd Orbánról is. Sajnos sokaknak ez még kevés, hogy ne szavazzanak rájuk többet.
2020. febr. 8. 12:06
 2/12 A kérdező kommentje:

Nem rémlik, hogy Orbán államcsődbe vitte volna az országot vagy megszorításokat vezetett volna be.

Én nem vagyok fideszes de össze se hasonlítható az elmúlt pár év emelkedése a 2010 előtti dolgokkal..

2020. febr. 8. 12:07
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Nem felejtjuk el sot emlekezunk ra, hogy akkor minden jobban mukodott, mindenre tobb jutott es meg demokracia is volt bonuszba!
2020. febr. 8. 12:23
 4/12 anonim ***** válasza:
84%
Sírva emlékszünk rá vissza, hogy mennyi volt az Euró/Forint állapot, jaj csak vissza ne térjen ez a Gyurcsány és le ne rontsa itt nekünk megint 280Ft-ra az Eurót, jajajj reszketünk.
2020. febr. 8. 14:10
 5/12 A kérdező kommentje:

Te euróba fizetsz a boltokban? Senkit nem érdekel mennyi az euro max ha váltani akar. Magyarországon belül a bérek , rezsi, adók sose voltak ilyen jó viszonyban mint most.

De DK-soknak mondtam, HAJRÁ! , kelet megyébe elköltözi összes DK-s és ott Feri igazgat majd. Jöhetnek a megszorítások, bérbefagyasztás, adó növelés, IMF , hazudtunk reggel,délben,este és a többi! HAJRÁ

2020. febr. 8. 14:26
 6/12 anonim ***** válasza:
76%

nem gyurcsány vitte csődbe, 2008-ban világválság volt, az amcsik miatt...

bajnai húzta ki mo-t a sz@rból és jól is kezdtek menni a dolgok, aztán jött orbán...

2020. febr. 8. 14:46
 7/12 A kérdező kommentje:

Nem a válságot kell csak vádolni.

Gyurcsány szétosztotta az összes pénzt segély formájában majd IMF hitelből pótolta és utána jött a válság..

Bajnai meg nem sokat mutatott fel max. annyit, hogy a libás dolog miatt rengeteg ember öngyilkos lett meg csődbe ment.

2020. febr. 8. 14:51
 8/12 anonim ***** válasza:
68%

6.vagyok

az jutott még eszembe, amikor kósa(talán) kinyögte hogy mo. ott van mint görögország, ezzel a mondattal a devizahitelesek 1/3-al megnőtt a törlesztője, pedig közel sem volt akkora baj

kaptak egy világválságból kihúzott országot

de ha már a 10 éves gyurcsány sztorikat idézgetjük, volt itt ezüsthajó, joszif tott, és kaja ibrahim

utána jöttek a többiek, simicska, mészáros, tiborc, orbánpapa, amiről tudunk, és így hirtelen eszembe jut

vitya 10 év alatt annyit csórelt, hogy egy másik országot lehetne belőle építeni

zuschlag 72 milliót!!! lopott és kapott 6 évet(egyébként azóta a fidesz mellett kampányol) XD

akkor a fideszesek fejenként mennyit érdemelnek?

2020. febr. 8. 14:58
 9/12 A kérdező kommentje:
#8 Bizonyíték Orbán lopására? Esetleg Ferrarival jár? Miben merül ki szerinted?
2020. febr. 8. 15:01
 10/12 anonim ***** válasza:

Én nem felejtettem el, valószínűleg azért sem szavazok rá. És igen, ha olyan jól csinálta volna nem zavarta volna el a saját pártja, meg az öszödi beszéd nyilvánosságra kerülésekor már szarban volt az ország és még gazdasági válság sem volt.

Persze a dk-s trolloknak ez nem rémlik, és ha jól látom kovezényelték az összeset az oldalra! ;)

2020. febr. 8. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!