Miért nem egyszerűbb a migránsoknak menedékérelmet vagy jogot kérni, ha tényleg menekültek, és vannak papíraik?
Te eltudnád képzelni azt a szituációt, hogy mikor bombázzák az otthonodat, akkor még visszarohansz a házba megkeresni az irataidat?
Tudom hogy troll kérdésről van szó, de hátha kitudunk hozni belőle valamit.
3. De ott kérhetnének ahol voltak, ott is amrathatnának...
2. Nekem nem mániám, de szerintem nem ingyen jönnek, nem ingyen bihóckodnak a határnál. Meg amúgy is ilyenkor van egy csomó civil szervezet akik ezeket finanszírozzák, vagy segítik ezt.
4/6
És te el tudod képzelni, hogy csak a 16 éves január elsején születettek házait bombázzák? Én nem.
"Miért nem egyszerűbb a migránsoknak menedékérelmet vagy jogot kérni, ha tényleg menekültek, és vannak papíraik?"
Egyszerűbb lenne HA tényleg menekültek lennének, HA ez lenne az első biztonságos ország a számukra ahol így meg is illetné őket a menedékjog.
Pontosan azért nincsenek papírjaik, mert abból rögvest kiderülne hogy nem menekültek csak bevándorlók akik illegálisan akarnak belépni.
#4 "Te eltudnád képzelni azt a szituációt, hogy mikor bombázzák az otthonodat, akkor még visszarohansz a házba megkeresni az irataidat?"
Jó, gondoljuk ezt végig!
Bombázzák az otthonodat, menekülsz úgy hogy nem veszed magadhoz a papírjaidat.
Ellenben magaddal viszed a pénzedet, a mobilodat - ÉÉÉÉÉS ott hagyod a bombázásban a nőket, időseket é gyerekeket. Mert őket tuti elkerülik a bombák, azok csakis a katona korú, egészséges férfiakat veszélyeztetik, azoknak kell menekülni előle.
Bocs, de most körberöhöglek!
"Bocs, de most körberöhöglek!"
Azért röhögsz, mert nem gondolod végig. Nem minden papír nélküli menekült, de minden menekült lehet papír nélküli. Kb. 2 harmad, 1 harmad arányban jöttek férfiak és nők+gyerekek, de ha levonod ebből a gazdasági bevándorlókat, amiből lássuk be, sokan felcsatlakoztak a hullámhoz, akkor egy egészségesebb összetételt fogunk kapni.
Vagy aki csípőből elutasít minden ilyen feltevést, az mondja meg jó előre, hogy telibesz'rja az egészet, és akkor nem vesződöm az érveléssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!