Miért bántják folyamatosan Orbán Viktort?
Nem tudom eldönteni, hogy most provokálni akarod csak a Fidesz gyűlölöket vagy....te magad is Fidesz/ Orbán gyűlölő vagy, és szeretnél látni sok olyan választ, melyben ekézik Orbán Viktort.
Na mindegy is... nem hibátlan Orbán Viktor és a Fidesz politikája, de jelenleg Magyarországon messze a legjobb, én rájuk szavaztam eddig mindig, és 2022 ben is rájuk fogok.
olyan ostoba az egyszeri baller, hogy már elfeletette, hogy 2010 előtt bizony neki is kevesebb krumpli jutott
egyszeri krumplis gyurcsánynérajongók
Azért "bántják"(bár jó adag iróniát sejtek a kérdés mögött) mert ö a Miniszterelnök.
Ő pedig, másokat "bánt".
A "bántás" oka nagymértékben a partner semmibevétele a részéről.-"Boldog karácsonyt!"
A politika "is" adok/kapok módszer alapú.
Ha egyik nincsen vagy az egyensúly meginog akkor a másik oldal ehhez viszonyul.
orbán az egyik kezével lök egy kis alamizsnát az embereknek, a másik kezével meg ennek a több milliószorosát veszi el a magyar adófizetők befizetéseiből. és ez csak az anyagi kár amit okoz, de legalább ilyen súlyú ha nem súlyosabb az erkölcsi kár amit az országnak okoz a hebehurgya gondolkodásmódjával.
Ezt az országot még ilyen kártékony ember nem vezette mint orbán.
"orbán az egyik kezével lök egy kis alamizsnát az embereknek, a másik kezével meg ennek a több milliószorosát veszi el a magyar adófizetők befizetéseiből."
na ilyen a tipikus balos krumplirajongó gyurcsányné fan
azt nem veszi észre, hogy GDP arányosan csökken az adósságunk, és még "alamizsnát" is kap
de persze amikor a kedvenc hibbant nérója szétverte az országot az is az óóóórbácigánypatásörgöd miatt volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!