Már az is baj, ha a teljes nevén szólítjuk Dr. Orbán Viktor Mihály Miniszterelnök Urat? Mi ebben a trollkodás?
Figyelt kérdés
Dr. mert jogi végzettsége van amit az ELTE-n szerzett
A teljes születésekor kapott neve Orbán Viktor Mihály, meg lehet nézni a wikipédián aki nem hiszi.
Miniszterelnök Úr, mivel ő ma Magyarország miniszterelnöke.
Nem értem, mi abban a trollkodás ha kiírjuk a teljes nevét? Valaki magyarázza már el.
2020. febr. 2. 23:43
11/15 anonim válasza:
"A teljes születésekor kapott neve Orbán Viktor Mihály, meg lehet nézni a wikipédián aki nem hiszi."
Ha tudtam volna, hogy a vikipédia személyi igazolványként is funkcionál dehogy csináltattam volna ennyi pénzért útlevelet.
12/15 anonim válasza:
Mert a magyarok utálják Dr.Orbán Viktor
Mihály miniszterelnök ÚRAT. Most örülsz hogy így írtam le? Ismétlem a MAGYAROK!
13/15 anonim válasza:
Azért gondolnak trollnak, mert te vagy az egyetlen, aki mindig kiírja a teljes nevét. Ezért tudják, akik sűrűn itt járnak, hogy az összes kérdés tőled származik. Nincs ezzel baj, csak felesleges. Egyik nap Deutsch-ot (fejből nem biztos, hogy jól írom), Sport kategóriában is a teljes nevén írtad. Nem kell túlbonyolítani. Ha ilyen fanatikus fideszes vagy, akkor magadban is megadhatod nekik a tiszteletet, nem kell itt túlzásba vinni. Orbán Viktor, 'osztjóvan.
14/15 anonim válasza:
#5 Nagyon szívesen, mindig segítek a rászorulókon. A helyesírásod egyébként nem jó, keress rá a leírt szavaidra egyesével egy szótárban, próbáld megjegyezni, hogyan látod leírva, és addig kísérletezgess a billentyűzeten, amíg ugyanazokat a szavakat nem látod összeállni, amik a szótárban szerepelnek. Gyakorlat teszi a mestert, hajrá!
15/15 anonim válasza:
Ha kiírod hogy dr. Orbán Viktor Mihály akkor azért tiltanak, ha meg azt írod hogy cs uti tör pe akkor meg azért. A gyakori se a régi már, mindenki jelentget mindenkit, cenzúrázzák a válaszokat is, kérdéseket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!