Hogy lehet az, hogy a miniszterelnöknek 56 évesen, három ciklus után sincs megtakarított pénze?
"9 év múlva nyugdíjba megy"
Miért nem azt nyilatkozta hogy 72 éves koráig fog dolgozni? Azért akarja 72 évre vinni a nyugdíjkorhatárt?
Kádár fejből mondta minden beszédét,egyszerű volt, de nem volt ostoba.
Van azért körzöttük egy fontos azonosság : mindkettő imádta az oroszokat.Igaz, Kádár szájon csókolta őket,Orbán csak
komálja őket.
Ebből is látszik,hogy nálunk csak akkor van pénze valakinek,ha pozícióba kerül.
Elég szomorú,hogy valakinek még akkor sincs.Gyalázat.
Hogyan lehet akkor elvárni,hogy egy átlagpolgár takarítson meg,tanítassa a gyerekét,vásároljon,és tartson fenn lakást,vegyen új autót,utazzon,öltözzön...nem folytatom.
Miféle wirtschaft már ez? Népbutítás.
A malacperselyt nem kell feltüntetni az adóbevallásban. Mert akkor ott lenne, hogy
mészárosmalac: 9000milliárd
vejmalac: 1500milliárd
stbmalac: mittudoménhánymilliárd.
Mindenesetre, ha ez tényleg igaz/?/,akkor az szerintem nagyon kínos. Egy ilyen pozíciójú ember egyszerűen hova teszi a pénzt? Feléli, vagy mi? Hihetetlen.
Én nem nagyon akarom ezt elhinni,de az biztos hogy ott komoly baj van. Ehhez képest a Fletó egy beosztó ember lett.
Jól ül a privatizációból megszerzett "apró" vagyonon. Nem is növekszik,nem is csökken. Jól elvan ezzel.
Hát az biztos Orbán ezen a téren nem lehet senkinek példaképe, még jó hogy bevétele azért van, mert hova jutna akkor kérdezem én, ha nem lenne ekkora bevétele./?/
Mindenesetre van egy régi paraszti mondás:
Nem az a fontos,hogy mennyi a bevétel, hanem az, hogy menni a kiadás. Hát ennek a fényében hol van Orbán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!