Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti értitek ezt, hogy Pesten a...

Ti értitek ezt, hogy Pesten a kirekesztű gyűlölet ellen tüntetnek, közben meg az ami miatt felháborodtak, pont a kirekesztő gyűlölet ellen szól?

Figyelt kérdés
2020. jan. 30. 22:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
A valaki a háttérben az Soros?
2020. jan. 31. 11:46
 12/18 A kérdező kommentje:

Ezt nem kell kimagyarázni, mert nincs benne semmi sértő. Nem véletlen, hogy N. P. nem kért bocsánatot. A gyűlöletgyárosok magyarázták félre.

Gyurcsány meg igen, hazudott, mint minden politikus. Csak ő legalább a saját emberei előtt kimondta, mert túl jóhiszemű volt, azt hitte, majd nem árulja el senki. Orbán hányszor annyit hazudott már?

2020. jan. 31. 23:59
 13/18 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem ne folytasd, ez egyre égőbb lesz. Már a saját emberei is kezdenek helyette sorra elnézést kérni.

Sértés volt, vastagon. Rasszista megnyilvánulás.

Attól hogy ez is őszinte volt, mint gyurcsány őszödi beszéde, még nem lesz kevésbé sértő. Csak megmutatja hogy eddig hazudott amikor megpróbálta másnak beállítani magát és legalább mindenki láthatja hogy mit is gondol még a saját szavazóinak nagyobbik részéről is.

Neked jogodban áll hülyének lenni és igazságbeszédnek beállítani, csak hogy továbbra is rá szavazhass. Ettől a tény még tény marad, aki ilyeneket mond az bizony ezt is gondolja. Még rólad is, csak amikor kell a szavazatod, akkor mosolyogva hazudik róla a szemedbe.

2020. febr. 1. 10:55
 14/18 A kérdező kommentje:

Melyik saját embere kért elnézést? A főnöke azt mondta, hogy a keresztények imádkozzanak érte :)))))

Kálmán László azt mondta, hogy nyelvtanilag helytelen volt a mondat, így félre lehet magyarázni, mondjon le, és máskor fogalmazzon helyesen. Ebben mondjuk van valami.

De hogy lehet azt elhinni, hogy egy fehér keresztény a fehér keresztények ellen gyűlöletbeszél?

2020. febr. 2. 00:45
 15/18 anonim ***** válasza:
53%

Már mondtam, jogodban áll hülyének lenni és hinni hogy azért puha hogy ne fájjon.

De akinek esze is van az tudja mit jelentett amit mondott. Pontosan azért is mondta ki mert ő is tudta mit jelent.

nem egy véletlen elszólás volt, éppen úgy jól kitalált mondatok voltak, mint Bangóné patkányozása. Csak nem jól mérték fel a következményeit - akkor sem. De magyarázkodj csak, védd a védhetetlent, ezzel saját magatokra ragasztjátok egyre inkább Niedermüller mondatait.

Nekem nem gond, ismét sokat segítetek megnyerni a fidesznek a következő választást is. Csináljátok csak nyugodtan, hajrá!

2020. febr. 2. 10:59
 16/18 A kérdező kommentje:

Már mondtam, jogodban áll hülyének lenni és hinni hogy azért puha hogy ne fájjon.

De akinek esze is van az tudja mit jelentett amit mondott. Pontosan azért is mondta ki mert ő is tudta mit jelent.

Ez nem idézet volt, én írtam neked, és így gondolom, mert én is le tudok hülyézni bárkit, ehhez nem kell kemény bigyó.

N. arra gondolt, hogy Orbán kirekesztő. Ha te rasszizmust látsz a szavaiban, akkor azt AKARSZ látni. Hogy miért, azt nem tudom. Miért jó az neked, hogy gyűlölhetsz valakit? Mert rosszat mondott arra, akit imádsz? Vagy tényleg azt hiszed, hogy van olyan ember, aki korlátozni akarja a fehér keresztény heterók jogait? Hogyan korlátozhatnák???

Egyszerűen nem értem.

Ha viszont azért jársz ide gyűlölködni, hogy ezzel vezesd le a frusztrációdat, ne a gyerekeiden vagy a kutyán, akkor helyeslem.

2020. febr. 3. 01:09
 17/18 anonim ***** válasza:

#16 Szóval az aki gyűlöletet mond ki - az nem gyűlölködik, az viszont aki rámutat hogy ez gyűlölt és nem akarja - az meg gyűlölködik?

Nagyon el vagy te varázsolva.

Niedermüller mondta amit mondott. Ti megpróbáljátok megmagyarázni hogy nem is azt mondta amit mondott. nem azért mert nem azt mondta - hanem mert kiderült, hogy mekkora botrány lett abból amit mondott.

Ha nem mondta volna, mert semmi szükség nem volt arra hogy ezt mondja, akkor nem lett volna botrány belőle. De mondta. Ő mondta és EZT mondta, nem valami hasonlót, nem más szövegkörnyezetből kiragadottan más értelmű szöveget mondott el. Pontosan azt és úgy mondta el ahogy akarta. Azonosította a fehér, keresztény, heteroszexuálisokat azokkal akik minden rossz letéteményesei, akik pl. a nácik is. Nem igazán értem hogy te akire gondolom pontosan úgy illik mindez mint rám, te nem érzed hogy téged megsértett ezzel, mert téged is nácinak, szörnyű képződménynek nevezett vele?

Nem, látom hogy nem.

De azt azért engedd meg nekünk, hogy mi megsértődjünk azon ha sértegetnek és ne fogadjuk el ha MÁSOK megpróbálják megmagyarázni, hogy nem is úgy volt. De, úgy volt.

Ha Niedermüller nem gyűlölködik, akkor nincsen az Ő gyűlölködése ellen tüntetés. Ennyi.

2020. febr. 3. 07:02
 18/18 A kérdező kommentje:

"aki gyűlöletet mond ki" - ez a szókapcsolat értelmetlen.

Te vagy elvarázsolva.

Ha nem forgatjátok ki a szavait, akkor nem kéne megmagyarázni, mit jelentenek valójában. Én például első hallásra megértettem, és nem sértődtem meg, pedig olyan fehér vagyok, mint a hó, homár sem vok, és még meg is kereszteltek.

Valóban arra utalt, hogy a kormány náci politikát folytat, és ez szerintem is túlzás. Úgyhogy nyugodtan kérhetett volna bocsánatot. Csak ő nem érti még az itteni állapotokat, mert évekig Európában volt, és az ottaniak vagy fél évszázaddal előrébb tartanak.

Szerintem ha nem tetszik valakinek, amit mond valaki más, nem kell mindjárt patkánytetemeket küldeni, mert ha ez lenne a gyakorlat, akkor Bayer már nem látszana ki a kupac alól. Az meg röhej hatér, hogy ő szervez tüntetést, meg ír panaszlevelet a pápának, akit szenilis vénembernek nevezett.

2020. febr. 4. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!