A győri polgármester választáson miért nem indult a Táncsics radikális balpárt?
Figyelt kérdés
A győri polgármester választáson a fidesz nyert,pedig a borkai botrányt kihasználva a baloldal előnyben vólt.
A Táncsics radikális balpárt ha indúlt volna bizonyosan nyert volna,mert az emberek egy erős tiszteséges,munka alapú marxi pártot akartak.
A Táncsics radikális balpárt mi okból nem indított jelöltet ezen a választáson?
Talán a fidesz vagy a dk megfenyegette őket?
2020. jan. 28. 21:59
22/25 anonim válasza:
Mert egy igazi kommunista csak az erőszakosan megszerzett hatalmat értékeli, a választás burzsoá csökevény, amit az azon való részvétellel nem szeretne legitimálni. Fegyverbe, elvtársak!
23/25 anonim válasza:
De indult!
Én arra szavaztam!
Pedig nem is vagyok győri lakos!
24/25 anonim válasza:
Sőt, ha összefogott volna a Szocializmus Útját Építő Párttal, valamint Isten Materialista Lett Polgári Kisvasúttal, akkor nyert volna. Mindent. Még a Rába ETO-t is legyőzte volna, a Mester meg a sok bagótól forog a sírjában.
Már-ki
25/25 anonim válasza:
Istenem de hülyék vagytok! Kommunistákra szavaznátok? A Fidesznél biztosan jobbak, de azt egy ilyen törpepárt soha nem győzné le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!