A nyugdíjasok miért szeretik ennyire a Fideszt?
A legutolsó közvélemény-kutatás szerint szinte minden korosztályban csökkent a támogatottságuk, kivéve a 60 év felettieket, ahol a teljes népességen belül 33ről 35%ra nőtt.
Mert a fidesz, a régi "boldog békeidők" rendszerét képviseli (kádári időket), amikor még fiatalok voltak, egyszerű volt az élet, megmondták nekik, hogy mit kell csinálni.
Na meg nem nagyon tájékozódnak csak a tv-ből, újságból, rádióból, ahonnan szinte csak a színtiszta komcsi kormánypropaganda fröcsög.
Milyen jó, hogy itt mindenki aki nem nyugdíjas elmondja, hogy szerinte miért szavaznak a nyugdíjasok a fideszre...
Régen olvastam ennyi hülyeséget!
Miért szavazna a nyugdíjas olyanra, aki ellopja a nyugdíját, aki nem adja vissza az ínséges időkben elvett 13. havi nyugdíját, akit átvágtak a 14. havi nyugdíjjal?!
Nem kellene a sz@rt a nyugdíjasokra kenni! Én is nyugdíjas vagyok, a környékemen nem ismerek fidesz szavazót, vagy Jobbikosok, vagy Momentumosok!
Persze vannak szellemi fogyatékos nyugdíjasok is - kb. annyian, mint a többi korosztályban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!