Az miért nem háborít fel senkit eléggé, hogy az Állam jogerős ítéleteket nem tervez végrehajtani?
A modern társadalom alapja a jog, és hogy azt mindenki betartsa. Nincs más hivatalos “igazság”, csak a jog igazsága!
Ilyesmi miatt normális országban már rég a Dunába kellett volna borítani a Parlamentet.
#7: Ebben igazad van, az ő helyzetük teljesen reménytelen, és nem segít rajta semennyi pénz sem.
Túlzásba esnek a liberális politikusok azzal, hogy úgy tesznek, mintha nem is létezne ez a probléma. Hogy rögtön a védelmére kelnek bárkinek, csak mert sötétebb a bőrszíne. Ez a másik véglet.
Csakhogy a kormány sem tesz hozzá semmit a megoldáshoz.
#5: "Mert nem érdekel, hogy egy rakás bohóc ráb aszott.
Különösebben az se hat meg, amikor olvasom, hogy a rabok agyonverik egymást, sőt csak támogatni tudom őket."
Az eszedbe sem jut, hogy valamelyik rokonod/barátod is kerülhet még börtönbe? Nem erőszakos bűncselekményért, hanem mondjuk sikkasztásért. Vagy mert hülye volt, és hagyta magát megvezetni, belement zavaros ügyletekbe. Akkor is ugyanúgy támogatnád, hogy naponta megverjék a börtönben az erős emberek és az Állam nézzen félre?
Azt mondták gyöngyöspataiak, hogy 2 földszinti osztály volt, mind a kettőben voltak magyar gyerekek is, még ha a többség cigány is volt. Az egyikben a rendes tananyagot tanították fölzárkóztató jelleggel, a másikban olyan gyerekek voltak, akik nem tudták a rendes anyagot még felzárkóztatásban sem tanulni, ők a saját szintjükön voltak tanítva.
Ahányszor csak szóba kerül ez az ügy, az legyen az első, hogy mindez a 2003-04-es tanévtől volt, szoci kormányok-oktatásügy alatt 2010-ig. 2013-ban MEGSZŰNT.
Szóval a kártérítésre jogosultság idejéből olyan 8 év a gyurcsányék körén múlt. Tessék vállalni a felelősséget érte.
Az 1-es csúsztat, nem kell figyelembe venni!
Orbán fikamatyi ahhoz, hogy érzelmi alapon felülbíráljon egy jogerős ítéletet! Iszonyú nagy marhaságot beszélt, teljesen elmentek nála otthonról!
Senkinek nincs joga megszabni, hogy azt a kártérítést mire költhetik! Nem csak az "elit" privilégiuma (lopott pénzből) pocsolya részegre innia magát, prostizni, jachtozni!
Ha holnaptól senki nem fizeti be a parkolási és egyéb bírságokat, Orbánnak egy szava nem lehet - nincs erkölcsi alapja kinyitni a száját!
Én meg nem vagyok hajlandó befizetni a gyorshajtási bírságot mert szerintem ott ahol bemértek biztonságosan tudok közlekedni 80-al, teljesen felesleges a 60-as tábla.
És ez az én szent meggyőződésem, ha bárki is vitatja az megbántja az igazságérzetem. Miért ilyen nem fogadja el a rendőrség az érvelésem ?
19
És mit akarsz ezzel mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!