Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meddig süllyed még a Forint...

Meddig süllyed még a Forint az Euroval szemben?

Figyelt kérdés
A Nemzeti Bank miért nem tesz már valamit?
2020. jan. 24. 14:44
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
89%
Nézzétek és hallgassátok a közmédiát ott minden a legnagyobb rendben van. De a boltba ne menjetek mert ott aztán feltárul a valóvilág hogy mégsem olyan szép minden ahogy azt az orbán TV mondja.
2020. jan. 24. 15:06
 12/32 A kérdező kommentje:

Érthetetlen,hogy a Forinttal miért teszik ezt.

Euro-t sem tervezik bevezetni,a Forintot meg legyengítik.

Én még ilyet nem értem!

2020. jan. 24. 15:06
 13/32 anonim ***** válasza:
23%
Ha a hitelek drágulnak, akkor nem lesz miből kifizetni a hatalmas lakásárak az, albérletet fizetni még nem lesz miből autót venni, csökkene a kereslet. Arról nem is beszélve hogy már egyszer a kormány megjárta hogy erősen tartotta a forintot, mert euróra akart váltani, bele rokkant, meg roppant miatta az egész gazdaság. De legalább a forint erős volt aztán. Ja mégsem.
2020. jan. 24. 15:07
 14/32 anonim ***** válasza:
49%
Nemérted? pedig ez egy régi fideszes trükk,
2020. jan. 24. 15:08
 15/32 A kérdező kommentje:

Igen értem,televannak az utcák új autókkal,pörög a lakáspiac/már nem/,de a CBA-ba ne mejnél be,mert ott hanyatt

esel az áraktól.Alacsony kamatokkal ezt el lehet érni,de a befektetők elfordultak a Forinttól,és hosszabb távon nagyon nagy baj is lehet belőle,mert kipukkad a magyar lufi.

2020. jan. 24. 15:11
 16/32 anonim ***** válasza:
6%
Akkor puikkad ki ha emelik a kamatot. Ne beszélj olyanról amit nem értesz. Láthattad régen is, csak az a baj hogy azt már elfelejtetted. Vagy kisgyerek voltál még a devizahitelek korában. Drága hitelek mellett, az olcsó helyében az sem lenne ami most van.
2020. jan. 24. 15:15
 17/32 A kérdező kommentje:

Nem lehet állandóan ennyire alacsonyan tartani a kamatokat,ezt emelni kell- én ennyit mondtam,nem többet.

Egyébként ezt azért érzik is,mert az állampapítrok kamatát is elkezdték növelni.

2020. jan. 24. 15:20
 18/32 anonim ***** válasza:
9%
Te azt mondtad hogy bevezetnéd az eurót... Tudod mivel jár az megfelelő gazdasági teljesítmény nélkül? Egyébként pedig nem függ a forintól a magyar gazdaság sikre. A valuták 10 évenként elveszítik az értékük, az euró és a dollár is veszítheti értékét vagy nőhet 10 évenként. Ez ellen semmit nem lehet tenni.
2020. jan. 24. 15:24
 19/32 A kérdező kommentje:

Az előbbiről csak annyit: Szlovákiában réges-régen Euro van.

Nem volt hiú ábránd. A gazdaságuk semmivel nem erősebb, mint a miénk. Kelet-Szlovákiában egynéhány évvel ezelőtt még éhséglázadás is volt....

Ott van Montenegro, Euroval fizetnek....a vizilabdán kívul nincs igazi iparáguk, ami ér is valamit.Majd ma meglátjuk.

Ennyit a gazdaségi teljesítésekről. Akarat,az kéne!

2020. jan. 24. 15:31
 20/32 anonim ***** válasza:
64%

Turizmust pörgeti, exportot pörgeti, EU-s pénzek többet érnek. Orbánékat ez érdekli.

Hogy kozben minden import egyre drágább, ami közvetlenül rontja a lakosság életszínvonalát, az őket nem érdekli.

Kulonben is megmondták, lehet a Balatonon is nyaralni, igaz hazaffy úgyse jár külföldre.

2020. jan. 24. 15:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!