Meddig süllyed még a Forint az Euroval szemben?
Érthetetlen,hogy a Forinttal miért teszik ezt.
Euro-t sem tervezik bevezetni,a Forintot meg legyengítik.
Én még ilyet nem értem!
Igen értem,televannak az utcák új autókkal,pörög a lakáspiac/már nem/,de a CBA-ba ne mejnél be,mert ott hanyatt
esel az áraktól.Alacsony kamatokkal ezt el lehet érni,de a befektetők elfordultak a Forinttól,és hosszabb távon nagyon nagy baj is lehet belőle,mert kipukkad a magyar lufi.
Nem lehet állandóan ennyire alacsonyan tartani a kamatokat,ezt emelni kell- én ennyit mondtam,nem többet.
Egyébként ezt azért érzik is,mert az állampapítrok kamatát is elkezdték növelni.
Az előbbiről csak annyit: Szlovákiában réges-régen Euro van.
Nem volt hiú ábránd. A gazdaságuk semmivel nem erősebb, mint a miénk. Kelet-Szlovákiában egynéhány évvel ezelőtt még éhséglázadás is volt....
Ott van Montenegro, Euroval fizetnek....a vizilabdán kívul nincs igazi iparáguk, ami ér is valamit.Majd ma meglátjuk.
Ennyit a gazdaségi teljesítésekről. Akarat,az kéne!
Turizmust pörgeti, exportot pörgeti, EU-s pénzek többet érnek. Orbánékat ez érdekli.
Hogy kozben minden import egyre drágább, ami közvetlenül rontja a lakosság életszínvonalát, az őket nem érdekli.
Kulonben is megmondták, lehet a Balatonon is nyaralni, igaz hazaffy úgyse jár külföldre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!