Mit szóltok Orbán Viktor "kamuzásához"?
Az egyik újságnak feltűnt, hogy az egész fotósorozaton amin a nagy naponokon át tartó kemény munkát mímelik Orbánnak végig ugyanaz a ruházata.
Egy másiknak meg, hogy mindegyik illető konkrétan ugyanabból a gyűrűs mappából tartja a beszámolóját Orbán Viktornak! :DDD
Nekem is van kedvenc öltönyöm. Többet vettem és egymás után használom őket.
Neki is lehet kedvenc mappája, amiben a személyes ügyeit írja.
Nem unalmas kérdező ?
Most azt mondod, hogy Meki reklámban szereplő hamburger nem úgy néz ki mint amit a boltban kapsz?
Ne már, ilyent nem néztem volna ki médiaszakemberekből, hogy inkább egy nap fotóznak és nem járnak vissza hetekig, hogy tényleg reális legyen minden egyes fotó.
Több dolgok vannak földön és égen,
Horatio, mintsem bölcselmetek
Álmodni képes.
Kedves #2!
A VENDÉG mappáról van szó!
(Nem,nem unalmas,inkább szórakoztató a propaganda fotók többsége.Emlékeztek még a "menza" képekre?)
Nekem is van több öltönyöm. Be be beee.
De mindig az alkalomra illő öltönyt veszem fel. Még az is előfordul, hogy keverem a zakó és a nadrág színét. De hasonló alkalmakra hasonló öltönyt veszek.
Ha mindig váltogatná az ötönyét, az lenne a baj.
"Ha van kalapja, az baj; ha nincs, az. (Ja, hogy ilyen már volt, talán éppen a GYK-n.)
Egy zöldpárti politikust rajtakapnak, hogy bicikli helyett a városának egyetlen elérhető zöldrendszámos, elektromos autójával megy munkába = szavahihetetlen gazember.
Egy illiberális keresztény politikust rajtakapnak, hogy egy teljes heti munkáját bemutatni szándékozó fotói mind 1 napon lettek elkészítve = "Nem unalmas"
De, unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!