Fideszesek! Miért gyurcsányoztok mindig?
"Fideszesek! Miért gyurcsányoztok mindig?"
Mert gyurcsány még mindig (újra az ellenzék vezetője, parlamenti képviselő és parlamenti párt elnöke - nektek köszönhetően.
Majd ha a bukott miniszterelnököt, az elqrót oda juttatjátok ahová való, a politikai süllyesztőbe és sem ő, sem a volt párttársai és koalíciós partnerei, sem azok akik most összefogtak vele, azok nem lesznek a politikában - mert ti nem szavaztok rájuk, akkor majd nem fogunk gyurcsányozni.
Megtennéd hogy nem szavazol sem rá, sem a pártjára, sem a velük összefogókra többet? Máris segítenél vele hogy hamarabb abbahagyhassuk a gyurcsányozást.
"EZT Orbán az AKKORI kormányról mondta el"
Lényegtelen hogy kiről mondta ha ugyan ez igaz rá is!
Tehát nem hazudtam csak fáj hogy igazat adok a fűrerednek?
Minig azon megy a vergődésetek nem látjuk O1G be ha igazat mond. ITT VAN! IGAZAT ADOK NEKI! Erre ez se jó neked? :D
Igaz tükörbe mondaná magának szemen köpné még a tükör is
#12 "Lényegtelen hogy kiről mondta ha ugyan ez igaz rá is!"
Nem lényegtelen.
Ha te azt mondod rám, hogy kövér vagyok, akkor ez azt jelenti hogy te kövér vagy? Mert én úgy döntök hogy tuti így van, hiszen egyszer mondtál ilyet, akkor az rád is igaz?
"Ha te azt mondod rám, hogy kövér vagyok"
Nem összehasonlítható példa!
Nem tudom az alkatod de az nyilvánvaló igazat mondott O1G csak 10-12 évvel későbbi önmagára.
Tudod mi a különbség az akkori meg a mostani kormány közt?
Elkurcsán válaszolt ha kérdezték O1G meg boldog karácsonyozik mikor megkérdezik miért lopott!
Ne mosdasd a kisztitkárt, egy ovis ellen se lehet megvédeni egy sztárügyvéd csapatnak annyi a bűne!
#10.
Az nem örökérvényű, amit Orbán apád mondott vagy tett, de az igen, amit az ellenzék? Inkább lennél büszke, hogy hű maradt eeeennyi év után is a szavaihoz, ha már olyan nagyon szerettek vissza-vissza tekinteni a 10 évvel ezelőtti időkre :)
#3 elvtárs! Miben hazudott? Mi nem stimmel?
#10 takács elvtárs, ez nagyon gyengén sikerült :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!