Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nyugdíjasként hogyan érhetem...

Nyugdíjasként hogyan érhetem el, hogy Orbán Viktor több nyugdíjat küldjön?

Figyelt kérdés
2020. jan. 20. 13:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%
Örülj neki, hogy mindig időben megkapod a nyugdíjat. Annak arányában kapsz, ahogy életedben kerestél. Most vannak sokkal fontosabb és sürgősebb kiadásai a minis6terelnök Úrnak mint a nyugdíjemelés. Ne legyèl telhetetlen.
2020. jan. 20. 18:20
 12/14 anonim ***** válasza:
70%

Nem az a probléma, hogy direkt rá szavaztál. Az következmény. Az a probléma, hogy a kritikai érzéked nulla, hogy bármilyen hülyeséget benyalsz, hogy rezsicsökkentésnek tekinted a rezsinövelést, hogy ha ma észreveszed, hogy hazudtak egy konkrét esetben, holnap majd más díszes dolgot hazudnak és majd azt fogod elhinni.

Nagyjából fogalmad sincs a természet törvényeiről. Arról, hogy mindig minden a nagyobb erő irányába mozdul el. Orbán ezt tudja. Tehát te a kívánságodat csak egyféleképpen érheted el. Nagyobb erőt mutatsz fel, mint ami Orbánnak valaha is lehet.

Aha, most megrettentél. Hol lehet egy szegény nyugdíjasnak ekkora ereje? Számolni tudsz? Szorozni! Neked van egy picike erőd. Szorozd meg hárommillióval. Add hozzá azon milliók hasonlóan csekély erejét, akik nem nyugdíjasok, de ugyanúgy vannak valós problémáik.

Úgy gondold ez az erő nem nagyobb? Sokkal nagyobb! Ja, hogy nem tudod kiben bízhatsz? Na ez igaz. Ezt is benyaltad, hogy itt mindenki ellenség. Hát ez az igazi problémád, ezért nem ad neked Orbán semmit (néha kapsz egy Erzsébet utalványt, ennek örülsz fél évig, akkor lemennek a választások, 4 évre nyugi van - neki.)

2020. jan. 20. 18:45
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Hova küldjön, a halálba? Ezzel a trágya nyugdíjjal és a gagyi orvosi ellátással már épp elég lélek pusztult el eddig is.
2020. jan. 20. 21:29
 14/14 anonim ***** válasza:

Valójában 3,5 %-ot kaptál. Éppen most kaptam erről levelet a Nyugdíjbiztosítótól.

Kiszámoltam, kicsivel több, mint 3,5 %.

(Az alaphoz hozzáadták a 0,7%-ot, majd az új alaphoz a 2,8-at.)

2020. jan. 21. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!