Fideszesek! Miért szolgáljátok Orbánt?
Figyelt kérdés
Mit adott nektek amiért ennyire hűek vagytok hozzá? Miért akarjátok elpuszítatni hazánkat?2020. jan. 19. 16:05
11/15 mindentudó99 válasza:
Én kaptam krumplit . A bátyám havi 99 ezret felvesz családi adóként. Most kihozott egy 7 szemelyes autót állami tamogatással. Anyám elment korai nxugdíjba mert 40 év munkaviszonnyal megtehette. Apámnak nem kell már titokba főzni a pálinkát. Ja és az összes ismerősöm aki most kezdi az életet es gyereket és házat is akar mind felvette a babavaró tíz millát. M8nd terhesen mar szülés előtt egy ket hónappal. Így azonnal kamatmentes lett. Volt aki a hazára felvett hitelét csengette ki és lett 10 évvel kevesebb futamidő es 25 el kevesebb törlesztő volt aki jázvételbe forgatta a 10 millát. Ugyan kitől kaptak eddig a fitalok ennyi kamat mentes hitelt. Senkitől. Ettől független se szolgálja senki a családból. Ha eljön az idő behúzzuk az x-et és kész
12/15 anonim válasza:
Dk-sok ti miért vèditek a vèn fsz gréczyt aki fiatal nőket zaklat a fonnyadt farkával 55 évesen és a többi nyomoroncot aki védi, hazudik és kiàll mellette? Miért felejtitek el mit mondott Öszödön gyurcsàny és csődbe vitte az országot? Kilövette az ellene tüntetők szemét és most demokratànak hazudja magàt? Lakner ügye nàlatok mièrt nem veri ki a biztosítékot?
13/15 anonim válasza:
"Ugyan kitől kaptak eddig a fitalok ennyi kamat mentes hitelt."
Ne is zavarjon, hogy amelyik ház eddig 10 millióba került, az most a Csokkal 20 millióba. Kaptam ingyen pénzt, csak épp ugyanannyit kell mellé tennem mint ezelott :D
14/15 mindentudó99 válasza:
#13 Ne is zavarjon hogy nem a csokról beszéltem. Még értelmezni se tudod amit írtam.
15/15 anonim válasza:
ja hah milyen jo is ha egy fiatal rogton kamatmentes hitelhez tud nyulni:D csak azt nehogy 10 ev mulva kamatmenteshitel mentoakcio induljon, mint a devizahitelekre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!