A magyarok miért utálják a liberalizmust?
Saját véleményem szerint a szocializmus miatt.
Abban az időben is kinézték, akinek saját véleménye volt, progresszív irányt képviselt, ellenkezett a hatalommal, "panaszkodott", nem dógozott kemínyen, szabadság = felelősség = félelem
Szerintem ezek az emberek nem is tudják, mi az a liberalizmus, kb annyi fogalmuk van róla, amit a propagandából láttak: beengedik a migráncsokat, meleglobbi, drogosok, magyarellenesek, cigánysimogatók.
Főleg a munkásosztály és a nyugdíjasok gondolkodnak így, pedig pont hogy nekik lenne érdekük egy liberálisabb ország...
Lehet hogy a 19.században mást jelentett a liberalizmus,de mai viszonylatban, azt jelenti amiket írtál.
Illetve látom hogy rendszeresen törölnek jobboldali kérdéseket,míg liberálisok kérdései bármilyen provokáció megengedett,szóval vélemény nyilvánítás tekintetben is elnyomó a liberális népség
#2 Ja, a fidesszel egyetemben.
Én mondjuk ugyanúgy nem szívlelem a liberalizmust, de én a magyar társadalomban a kisebbségbe tartozom, mert az elitizmusuk, emberképük és gazdaságpolitikájuk miatt vetem meg.
Nem a szocializmus miatt.
Rendszerváltás utáni években mindenki liberális akart lenni.
Ugyanis, ez akkoriban egyet jelentett az antikommunizmussal.
A liberalizmus renoméja szépen lassan kezdett el romlani, nem egyik napról a másikra.
A liberális pártok, illetve ilyen emberek elkezdték a kisebbségeket támogatni a többség kárára.Kvázi azt sugallták, hogy "melegnek lenni jó" "heteronak lenni ciki, "érezz bűntudatot mert fehérember vagy".
Manapság meg a bevándorlás erőltetése, nemek semlegesítése , összemosása jellemző erre az ideológiára.
Ez az oka, hogy sokan utálják.
Mert idióták és nem fogják fel az a "csúnya" liberalizmus miatt vannak jogaik.
Az orbén rezsim ellenségképnek állította be a liberalizmust a legszélsőségesebb példákon lovagolva hiszen minden rendszer az eszméktől retteg a legjobban.
A rezsimet megdönteni képes eszmerendszer egy diktatúra/féldiktatúra legnagyobb félnivalója.
Jelenleg azért nem törhet be a lakásodba a karhatalom és lőhet agyon mert már miért ne alapon mert a liberalizmus egyenlőséget és jogi valamint törvényi kereteket biztosít minden ember számára.
Persze majd mindjárt megjelenik Takács elvtárs meg 8 másik propagandaprofil és előadja a liberális elvrendszer maga az apokalipszis, az ne is zavarja őket hogy annak köszönhetik a jogaik 95%-át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!