Hogy lehetnék titkosszolga? Milyen kritériumoknak kell megfelelni?
Figyelt kérdés
2020. jan. 17. 11:54
1/11 anonim válasza:
Az első kritérium, hogy nem képzeled azt hogy egy névtelen, nyilvános fórumon fogják neked elmondani azt hogy mi kell egy titkosszolgálati munkához.
2/11 anonim válasza:
Rákeresel az adott szolgálat honlapjára, és ott a KARRIER vagy ÁLLÁSOK rovatnál minden le van írva.
De alapban: érettségi, nyelv(ek), diploma, egészség, állampolgárság, lakcím, 18+, büntetlenség, az ALAP!
3/11 anonim válasza:
1.-nek.
Miért ne? Én is válaszoltam, az oldalaink nyilvánosak, sőt rendszeresen jelen vagyunk állásbörzéken is. De volt, hogy szabályos, nyilvános álláshírdetés volt feladva civil munkakörökre.
4/11 anonim válasza:
Az titok! De szerintem tényleg titokzatos szolgának nem lehet jelentkezni, ők keresnek meg téged.
5/11 anonim válasza:
Sőt kérdező, azt is ellenőrizni fogják, hogy tettél-e evvel kapcsolatos kérdést a gyakorin!
7/11 anonim válasza:
Második válaszoló! Te az vagy? Mennyit lehet így keresni?
8/11 anonim válasza:
A hivatalos állomány tagjainak jár családalapítási, üdülési, lakáshitel, utazási, tanulmányi, szociális támogatás, szolgálati lakás, ruhapénz stb. az alap fizu mellett.
Mennyi az alap? Beosztás, rang, munkaterület, diploma, nyelvvizsga,...kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!