Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor ér már véget a Fidesz...

Mikor ér már véget a Fidesz és Orbán hatalma?

Figyelt kérdés
Mióta az eszemet tudom utálom őket. Mikorra láttok reális esélyt arra, hogy eltakarodnak innen? Nem értem, hogy élhet ennyi hülye ebben az országban. A szemünket ki lopják, kilakoltatnak, felszámolták a demokráciát, de 10 ezer forint értékű rezsiutalvánnyal meg egy kis migráns mesével képesek megválasztani őket még egy ciklusra. Az agyvérzés keringet ha csak erre gondolok.

2020. jan. 16. 17:25
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
23%
2030 után amikor Orbán visszavonul nem fogják ezt a színvonalat tartani. Esélyes lesz 2034-re kormányváltás
2020. jan. 16. 17:57
 12/30 anonim ***** válasza:
89%

Több lehetőség is van, pl:

-az ellenzékben feltűnik egy új arc, egy új vezető aki megújítja és megerősíti az ellenzéket(10 éve nincs ilyen, nem valószínű, hogy most fog felbukkanni)

-jön egy válság, amit a Fidesz nem fog tudni megfelelően kezelni

-a belső konfliktusok miatt nagyon meggyengül a Fidesz, és elvesztenek egy választást

-egy óriási korrupciós botrány, amibe belebuknak

Egyik sem valószínű, de lehetséges.

2020. jan. 16. 18:05
 13/30 anonim ***** válasza:
90%
Nem kell rájuk szavazni állandóan, ilyen egyszerű.
2020. jan. 16. 18:23
 14/30 anonim ***** válasza:
19%

"Nem kell rájuk szavazni állandóan, ilyen egyszerű"

Azt tudod ugye hogy mivel csalnak a Fidesz akkor is fog nyerni ha senki nem szavaz rájuk? Itt már csak külföldi katonai beavatkozás segíthet, itt az ideje hogy megcsókoljuk a NATO vagy a román zászlót és behívjuk őket a hazánkba. A románok amúgy is már megmentettek minket a kommunizmustól és Kun Bélától van benne tapasztalatuk, ráadásul Románia kb osztrák szinten van hozzánk képest.

egy liberális

2020. jan. 16. 18:40
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Azt kellene megértened, hogy a magyarok többsége nem Pesten él.

2020. jan. 16. 18:46
 16/30 mindentudó99 ***** válasza:
77%
Akkor ér véget a hatalma ha jön egy olyan párt amelyik meggyőző jó alternatívát kínál. Fedhetetlen emberekkel akik a vidékieket falusiakat is képesek megszólítani nem csak a Budapestiekre nagyvarosiakra mennek mert az kevés. A mostani ellenzék jó része most abszolút lenézi ezt a réteget. Mint ahogy itt is a legtöbb balos szerint egy vidéki egyenlő egy 8 osztályos nyugdíjas alkoholistával. Amíg ebben nem lesz változás megszorítani lehet de leváltani nem a fideszt.
2020. jan. 16. 18:48
 17/30 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem is sok hülye van az országban, hogy képesek 7/24-ben Orbánnal meg a kormánnyal foglalkozni. Ráadásul már majdnem 6 éve ezen rinyál mindenki! Mikor fogjátok már megunni?
2020. jan. 16. 18:53
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

ma 18:40

És az ilyen gyökérnek is van szavazati-joga?

2020. jan. 16. 18:58
 19/30 anonim ***** válasza:
53%

"Azt tudod ugye hogy mivel csalnak a Fidesz akkor is fog nyerni ha senki nem szavaz rájuk?"

Ez baromság. Budapestet miért nem csalták el akkor?

2020. jan. 16. 19:00
 20/30 anonim ***** válasza:
30%
Az a helyzet hogy fidesz leváltását nem oldja meg a változást, mert a közmunka utána is lesz. Én már ezért nem vagyok jobbikos, ezért sem támogatom vona gábor követtem a yt a 21vlog s mondta egyetért a közmunkával. Azaz a 8 óra munkával 54 ezerért. Tehát a rabszolgasággal. Én Gyurcsány fan vagyok, mert segílyt ad nem munkát és mág az alapjövedelmet is támogatja. Hajá DK.
2020. jan. 16. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!