A komolytalan azért kicsit erős jelző. Pont, hogy egy görbetükröt mutat a parlamemtben :D. Ott nem lehet normálisan vitázni ahol a kormányfő annyit hoz fel, hogy " Boldog Karácsonyt". Amikor letette Orbánnak a száraztésztát az is zseniális volt. Hisz csak megmutatta mivel nyert a Fidesz a választásokon.
2020. jan. 13. 23:47
3/16 anonim válasza:
Tökös csávó. Az ilyenektől a begyöpösödött népség retteg mint a tűztől.
2020. jan. 14. 00:01
4/16 anonim válasza:
Nem vagyok jobbikos, de kedvelem őt. Azt viszont nem tudom, hogy jó miniszterelnök lenne-e.
2020. jan. 14. 00:07
5/16 anonim válasza:
A Tordaival holtversenyben a rendszerváltás óta eltelt 30 év legvisszataszítóbb alakja a magyar politikában. Pedig nem volt gyenge mezőny.
2020. jan. 14. 00:08
6/16 anonim válasza:
Egy tehetséges, kitűnő jobboldali politikus.
Minden szava cáfolhatatlan pont ezért retteg tőle az álljobboldali fidesz.
Kövér elvtárs szereti is kikapcsolni a mikrofonját amikor egy védhetetlen kérdésére nem tudna mit reagálni a fidesz.
Nem tudom jó miniszterelnök lenne-e. De szívesen szavaznék neki 4 év bizalmat hogy megmutathassa mire képes.
Lendületes, értelmes, látszik a tűz a tekintetébe hogy tiszta szívből és hittel igyekszik a korrupt maffiaállam ellen fellépni.
A begyöpösödött fideszesek gyűlölik mert a száraztésztás és buktás felszólalása szerintük felháborító.
szerintem csak nem tetszik mikor ráébredtek arra minek tapsoltok......
2020. jan. 14. 00:22
7/16 anonim válasza:
Egy remek ember.
2020. jan. 14. 00:52
8/16 anonim válasza:
Én bírom az odamondogatós stílusát, és végülis csak az igazságot löki a Fidesz szemébe amit ők nem akarnak elviselni.
Azt nem tudom milyen miniszterelnök lenne, vannak neki is kétes ügyei még régebbről(a zsidókkal és homoszexuálisokkal kapcsolatos kijelentéseire gondolok). De én adnék neki 4 évet, a jelenleginél biztosan nem lenne rosszabb. Ilyen szempontból már nemigazán van vesztenivalónk.
2020. jan. 14. 01:59
9/16 anonim válasza:
Miért ne egy Gyurcsány-Jakab koalíció?
2020. jan. 14. 07:11
10/16 anonim válasza:
Szerintem a legjobb ellenzéki jelölt. Valóban a felszólalásaiban világmegváltó szónoklatokat mond, de hát ez is csak egy politikus. Jakab nem fog remegve beleülni a miniszterelnöki székbe ( már meg is tette egyszer 😂) és ha oda jut tenni is fog róla, hogy a ner megszünjön létezni. Gyurcsanyéknak ez nem érdekük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!