Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha kiköltözök Szerbiába,...

Ha kiköltözök Szerbiába, akkor én is vajdasági magyarnak fogok számítani? Én is kapok 3,3 milliót lakásra?

Figyelt kérdés

Most hallottam, hogy elég bőkezű a kormány a határon túliakkal, fejenként 3,3 millió forintot kapnak lakásvásárlásra, amennyiből ott már lehet venni ingatlant. Tehát gyakorlatilag mindent vajdaságit megdobott Viktor egy lakással.

Én olyan munkakörben dolgozol, amit 100%-ban otthonról is lehet végezni, tehát nekem jó lenne az is ha Szerbiában élnék, ráadásul a szerb nők szépek.

Mit kell ahhoz tennem, hogy én is vajdasági magyarnak számítsak és engem is megdobjon Viktor feltétel nélküli 3,3 misivel?

2020. jan. 12. 19:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Így van ahogy a 10-es írja! Nem kell irigyelni.
2020. márc. 18. 14:33
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

"szerb nők szépek" 😂 hahh ember.. 25 éve élek itt, egy kezemen meg tudom számolni hány szép szerb nőt láttam, az is csak azért mert volt magyar vagy horvát felmenője. Tudod hogy néz ki nálunk az átlag szerb nő? :D

Így:

[link]

[link]

2020. márc. 18. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!