Ez már felháborító vagy ezért is megtapsoljuk Dr. Orbán Viktor Mihály Miniszterelnök úrat?

"Ott van a CSOK 25 millió, a babaváró meg 10 millió. Tessék jelentkezni, mindenkinek jár"
NA ÁLLJON MEG A MENET!!!
Egy határon túli aki sose adózott ide, kap feltétel nélkül 3+ millát én meg feleljek meg aki ide adózik 300 feltételnek és vállaljak gyerekeket amit a határon túlinak nem kell?
Akkor mégse kapok pénzt mint ők igaz? Hiába adóztam le az életem javát.....

Azért arra felvívnám a figyelmet, hogy az áll ott hogy fejenként 3.3 milla. Ha pl házastárssal kapod akkor szerintem az már 6.6 milla.
Meg érdekelne, hogy ez mire vonatkozik. Ha nekem pl van egy jegyesem akivel még nincs külön házam, akkor ugye az 6.6 milla, meg a szüleim is tudnák kérni?? Úgy meg már 13.2 millából tudnék gazdálkodni?? Mert ugye nincs semmilyen feltétele. Ha a szüleim nevén lenne egy rész akkor kész ők is vettek, de ha a lány szülei is beszállnak?? 19.5 milla, mindenféle önerő és feltétel nélkül. Egyszer lehet csak igényelni?? Vagy ezt bármikor meglehet játszani?? Nagyszülők társulhatnak a projecthez?? Mert akkor mindjárt ott járunk hogy 20+ millió és csak a papírral kell trükköznöd egy picit, de még azt se biztos.
Itt meg nagyon jó a baba váró. Ha megházasodok a semmire, vállalok 3 gyereket a semmire, akkor kapom a pénzt. De a 3 gyerek többe kerül mint a segély meg minden. Csak azért hogy tudjak venni egy normális házat ezt mind meg kell csinálni és rengeteg feltétel.
Itt meg látod úgy ahogy leírtam 20+ milliót össze lehet kapni úgy hogy nincs semmilyen feltétel vagy egyéb később felmerülő költség mint gyerekek esetében pl.

Sőt, ugye hajléktalanoknak is járna. Ha már 5 értelmesebb összeverődik 16.5millió.
Ha 10ért vesznek egy értelmes házat, 6.5 milliót meg leraknak a rezsire és eljárnak mellette ugyan úgy koldulni akkor már arra is azt mondom, hogy jó élet. Ha meg esetleg ennyi kell, hogy össze kapják magukat és elkezdjenek valamit melózni mégjobb. Ugye már akkor tudnak rendesen tisztálkodni nyugodtan aludni, sokkal rendezettebbek a körülményeik, lehet könnyebben fel is vennék őket akárhova, még lehet nem is csak a szalag mellé. De ha ugyan úgy élnének mint eddig, csak már van külön lakásuk szerintem az is előre lépés. Magyarországon meg már bűn hajléktalannak lenni. Szinte a köztéri padra nem ülhet le.
Ugye semmi önerő nem kell, bárki igényelhetné. Itt meg a támogatások tényleg arra jók, hogy feljebb tornázzák a lakás árakat, amit egy fiatal önerőből nem tudna megvenni, csak hitelre. De hitelt is mire vegyen fel?? Ha valakinek nem pénzesek a szülei és nem támogatják a szülei lehetetlen érvényesülni. Ha albérletbe mész egy átlag fizetésből nem tudsz félre tenni, hogy vehess valami sajátot. Akkor van "jó" dolgod ha van párod és megfeleltek minden követelménynek. De aki meg még szingli azzal mi van?? Arra még külön akarták volna a szingli adót...
Külföldre kórházakat építünk, milliárdokat adakozunk a mi pénzünkből. Tényleg érdekelne, hogy a külföldi mivel ér többet mint én?? Miért kap több segítséget esetleg mint én?? Rajtam, rajtunk ki fog segíteni?? Mert hogy nem a mostani Magyar kormány az biztos. Itt csak szórják a milliárdokat mindenre amiért a paraszt megdolgozott, de ő nem sokat fog belőle látni. Tudna jót kitalálni a kormány, ez rá a bizonyíték, de ezt miért nem használhatja ki a Magyar ember?? Itt miért csak feltételek vannak?? Meg miért csak szigorítások, adók és büntetések vannak??
Eddig nem így volt, de lassan szégyenlem hogy Magyar vagyok, mert már még a kormány szerint is kevesebbet érünk azzal, hogy itt lakunk.

18
Ha nagybetűvel írod a magyart, akkor te se Mo-on élsz, nem is ott tanultál.
Hanem külföldről -sőt, nyugatról- beszélsz bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!