A magyar ellenzék szerint miért felesleges a Beográd-Budapest gyorsvasút?
"2 élvezni fogja hogy Budapest innovációs és kereskedelmi, turisztikai központ Kelet-Európában és a Balkánon."
Ja reális, hogy eddig csak azért nem lettünk innovációs, kereskedelmi és turisztikai központ, mert Budapest és Belgrád között nem volt két sínpálya és nem 160 km/h ment a vonat. Még azt mondják, hogy fiatalok élnek álomvilágban.
" Mindig az a jó, amit a Fidesz nem csinál. Csak bukna meg, mindjárt jó lenne. Lásd:BP"
Hát lehet kiderülnének a simlisségek, lásd Eger, ahol a Fidesz 2016-tól olcsóbban bérelte az irodáját az önkormányzattól, mint 2006-ban az ott működő bolt.
"De mit árt neked, ha olcsóbban adja? Én is olcsóbban adom a haveromnak a sört."
Akkor a Jobbikot miért büntették 600 millióval? Ők is csak olcsóbban kaptak néhány plakáthelyet, nem olyan nagy dolog az.
"De mit árt neked, ha olcsóbban adja? Én is olcsóbban adom a haveromnak a sört."
Nekem van ismerősöm az önkormányzatban, akkor most megdumálom vele, hogy a piaci ár harmadáért adják el nekem egy ingatlan akkor azzal nincsen semmi gond?
1. El tudják lopni a EU és egyéb pénzt
2. Azért, hogy ne a másik pártok tudja ellopni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!