Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar ellenzék szerint...

A magyar ellenzék szerint miért felesleges a Beográd-Budapest gyorsvasút?

Figyelt kérdés
Ez egy olyan befektetés, amely egyaránt erősíti a külhoni és külföldi, szomszédi kapcsolatokat, pénzt, innovációs fejlődést, és kereskedelmi fejlődést hoz. A mérnökök és különböző professzorok szerint, a Szegedi vonalánál sokkal inkább megtérül a másik, de később nagyobb haszon érdekében a Szeged-Sazabadka vonal is fel fog épülni, egyik sem lesz veszteséges. Megkönnyíti az átutazást, piacozást, árú cserélést. Ez nagyot dobna a magyar GDP-n is. Nem lehet majd tőbbet panaszkodni hogy nincs fejlett vasút, mert ez lesz a régiót tekintve az egyik legfejlettebb vasút, illetve ha felépül a Kolozsvár-Budapst akkor ebből lesz több, még több lehetőség áll számunkra, és az emberek számára is.

2020. jan. 10. 19:13
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
88%

"2 élvezni fogja hogy Budapest innovációs és kereskedelmi, turisztikai központ Kelet-Európában és a Balkánon."

Ja reális, hogy eddig csak azért nem lettünk innovációs, kereskedelmi és turisztikai központ, mert Budapest és Belgrád között nem volt két sínpálya és nem 160 km/h ment a vonat. Még azt mondják, hogy fiatalok élnek álomvilágban.

2020. jan. 11. 17:49
 62/70 anonim ***** válasza:
80%

" Mindig az a jó, amit a Fidesz nem csinál. Csak bukna meg, mindjárt jó lenne. Lásd:BP"

Hát lehet kiderülnének a simlisségek, lásd Eger, ahol a Fidesz 2016-tól olcsóbban bérelte az irodáját az önkormányzattól, mint 2006-ban az ott működő bolt.

2020. jan. 11. 17:56
 63/70 A kérdező kommentje:
Pont azért leszünk most azok mert eddig nem lettünk. Olcsóbban bérli az nem baj, legalább nem az adófizetők pénzét pazarolja irodára meg rekord magasra növelt főpolgármester helyettesek számával, és megemelt bérekkel.
2020. jan. 11. 18:23
 64/70 A kérdező kommentje:
Még nem építettünk gyorsvasutakat.
2020. jan. 11. 18:23
 65/70 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezek csak fizessék meg becsülettel, az önkormányzat pénze nem egyenlő a párt pénztárrál, bár úgy tűnik a Fideszesek nem így gondolkodnak.
2020. jan. 11. 19:58
 66/70 A kérdező kommentje:
De mit árt neked, ha olcsóbban adja? Én is olcsóbban adom a haveromnak a sört. De nem a kislányom teszem meg pl. a titkárimnak, megduplázott fizetésért
2020. jan. 11. 20:24
 67/70 anonim ***** válasza:
72%

"De mit árt neked, ha olcsóbban adja? Én is olcsóbban adom a haveromnak a sört."

Akkor a Jobbikot miért büntették 600 millióval? Ők is csak olcsóbban kaptak néhány plakáthelyet, nem olyan nagy dolog az.

2020. jan. 11. 20:30
 68/70 anonim ***** válasza:
70%

"De mit árt neked, ha olcsóbban adja? Én is olcsóbban adom a haveromnak a sört."

Nekem van ismerősöm az önkormányzatban, akkor most megdumálom vele, hogy a piaci ár harmadáért adják el nekem egy ingatlan akkor azzal nincsen semmi gond?

2020. jan. 11. 20:43
 69/70 A kérdező kommentje:
A Fideszbe is van mindenféle, jobbikban is jó hogy nem saját magukat büntetik. Egyébként árát le engedhetik simán bíróságra lehet menni
2020. jan. 11. 23:11
 70/70 anonim ***** válasza:

1. El tudják lopni a EU és egyéb pénzt

2. Azért, hogy ne a másik pártok tudja ellopni

2020. jan. 18. 21:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!