Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Borkai ügy kapcsán hogy...

A Borkai ügy kapcsán hogy derült ki az hogy kb 1,5 millió forintot fizetett Zsolti egy prostiért, meg hogy kokóztak?

Figyelt kérdés

Ha még azt is tagadják hogy a hajón a csajok prostik voltak,akkor honnan vették az ellenzèkiek hogy Borkai 1,5 millát fizetett a prostiknak fejenként,meg hogy drogozott?

Meg úgy ánblokk hogy saccolták meg hogy mennyit bulizott el Borkai?

Mi a bizonyíték erre?

Mert mi csak annyit látunk hogy van egy-két fiatal csaj meg egy két középszerű lötty az asztalon,meg egy középszerű Jackt,amin én is már piázgattam nem egyszer átlag ember létemre,nem èrtem mi ennek az alapja...

Félreértés ne essék,abban én is biztos vagyok hogy 50-es szottyadt pasasokkal huszonéves csajok nem ingyen dugtak,oké,de hol van erre meg a többi dologra a bizonyíték?Bizonyíték nélkül egyáltalán miért nyomoznak a zsaruk az ügyben?

2020. jan. 9. 17:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
1,5 milla 3 napra az 20 833 ft-os óradíj. Ez még csak nem is valami extra. Bár gondolom ÁFÁ-s számla nincs.
2020. jan. 10. 18:31
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha 3 napra nyolc kuncsaftot számolsz, máris csak a harmada.

De a "napidíjat" nem így számolják. 1 milcsiért csekély alkudozással már közismert luxus prostit kaphatsz, nem ilyeneket.

2020. jan. 12. 01:31
 13/15 anonim válasza:
100%

Azt még tegyük hozzá, hogy Kóté Csenge meg Kóté Lili fejenként 3 milliós Európai Uniós támogatást kapott. Pluszban. Itt folynak össze a szálak.

Jenőfi Gabriellát, meg döntsétek el, hogy megér-e egy 10-est a kamionsoron, szerintem nem. Polginak meg felállt rá.

Tudjátok ezt tolta hátulról a Borkai:

[link]

Meg egyébként ha hivatásos prostik, akkor mit kell magyarázni?? Lehet éppen szabin voltak, ja...

Meg mint kirobbant a botrány, Csenge meg Lili fel voltak rendelve Győrbe másnap. Elérhetőségeket privátban adok, myrtill anyóhoz és Zsoltihoz van, nem cska ezekhez. Bár kint vannak napiszaron is. Van vezetékes számaim is, email címeim, mimden.

Pluszban amúgy Hadházy KÁos feljelentette a Kóté művésznőket a pályázati pnézek miatt. Mrá bocsnáta, de Csenfe cége csak papíron volt, a másikban az anyja varrogatott eddig is. De ha munktá akarnál tőlük, mist normálisan kérdeztem, ki akartam próbálni, nem elérhetőek.

Letiltanának, ha ide kiírnám. Pluszban maguk is bevallják, meg prostik. Ja és egy közismert strici, Fekete Gábor kereste a lányokat, hozzá is vannak elérhetőségeim.

2020. jan. 16. 10:51
 14/15 anonim válasza:
100%
A valódi luxusprostik ára meg 300.000 forint volt ÓRNÁKÉNT 2010-ben, azóta feljebb mehetett. De ez idő alatt bármit lehetett tenni vele, folytogatni, kínozni és nincs gumi.
2020. jan. 16. 10:52
 15/15 anonim válasza:
100%
Mielőtt írntáok, nem vagyok prosti, lány vagyok, de ismerem őket.
2020. jan. 16. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!